<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Selasa, 20 Mac 2012

MASIH M A L A S

as salam ..

m a l a s.... huh susah betul nak mulakan nak berblog semula...

tapi saya nak kena tulis jugak sesuatu untuk dikongsi bersama..yeahhhh.. i want to share something-----

ishh...2 mood pagi2 tadi sedihlah jugak bila my girl kakak meragam nak g skolah...x tahu naper maybe agak mengada sikit bila kak ain ada kat sini....sian kak ain kena bangun teman kakak tuk g skola...

untuk psiko dia..i pun buat2 lah nangis..hope dia kasihanlah kat ibunyer yg hari2 kejutnya ...pastu asyik mahu nangis...stress jugaklah...sabar yer bu...



 wow...iklan jap.....ini mascara lash love yg i paling suka...coz i pakai glasses so ia melentikkan my eyelash tanpa menyentuh my glasses..best2..highly rekomen mascara eyelash from mary kay; rm70 sahaja..contact me 4 details...0162744684 ----alia md derus

Ahad, 11 Mac 2012

Rindu bangat nak berblog....

As SALAM
hi...rindunyer saya..subhanaallah lama betul hapdate blog niekan.....bersarang2 sudah...terbuka hati ini setelah lama xmenulis...maybe agak bz...

wah!! almaklumlah bisneswoman sudah....btw saya akan cuba berkongsi cerita dengan semua..bcoz ramai yg tanya2 naper xupdate n feedback daripada customer tentang produk mary kay pun sangat2 menggalakkan...so kenapa sahja tidak saya meneruskan....;-)

lagi pun seminggu nie sebuk mengurus 2 putri saya yg sangaaat comel dan cantik tu..mereka demamlah..hadoi ai..menguji hati seorg ibu dan ayah...alhamdulillah beransur sembuh

biasalah sebuk ngn class make up n skin care class di melaka dan juga di jb..turun naik2 saya..alhamdulillah sambutan menggalakkan...so saya juga klan berkongsi kepada anda semua yg berminat untuk mengetahui lebih lanjut...

wah..untuk intro nie ni gambo2 lah yer...tungggu...
cop!

cop!

jangan lupa add saya di FB :SOLEK MELAKA

TQVM

SEMUA!!