<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Isnin, 27 Jun 2011

Dapatkan MARY KAY secara ONline di Facebook "SOLEK MELAKA"

Halooo~

lama gila x updatekan!!

mcm2 aktiviti sebenarnya & hal~kebetulan baru selesai majlis persandingan kakak saya & majlis akikah 2 putri saya *-* syukur alhamdullilah sampai hajat saya~semoga selepas ini allah akn murahkan lagi rezki saya & keluarga-amin!

ok info penting!!!!

UNTUK DAPATKAN PRODUK MARY KAY SECARA ONLINE ~ BOLEH ADD SAYA DI FACE BOOK " SOLEK MELAKA"boleh tengok gambar kelas skincare yg saya bat dan gambar2 produk ok!!!

salam sayang dari saya~

alia ::SENIOR BEAUTY CONSULTANT :::0162744684

Khamis, 16 Jun 2011

Memanglah berbaloi buat bisness MARY KAY nie~

betul saya cakap...memg sgt berbaloi...syukur saya jumpa MK...walaupun agak lambat...tapi masih belum terlambat lagi untuk saya buka langkah....yeehaaa...

saya bergerak dari rumah...hari2 saya buat klass penjaggan kulit& facial kat umah ajer...kalo ada org request dtg rumah baru saya pergi....dah siap2 masak,kemas...sy buat scc~(skin care class) nasib baiklahrumah saya nie..selesa nak buat klass..insyaallah ada rezki saya akn buat tempat khas/spa milik saya sendiri dah bincang2 dah ngn hubby ID saya tu....masuk nie baru 3 bulan saya buat MK...so far syukurlah alaupun belum dapat sale yg gila2..lagi....tapi ok bnyk tempahan kelas *itu yg penting* dah mula tak menang tangan plak....huhu...minggu lepas saya risaukan tiada scc untuk minggu nie...tapi mana sangka berduyun sms n pm kat fesbuk...ok lah tu permulaan yg baik....akan saya berikan servis yg terbaik.

pasti ada org jugak nak berkongsi nak buat MK nie kan...yehhhh...saya berkongsi dengan seorang wanita yg bermint dlm bidang ini...dan sedang berjinak2 nak bukak spa....ok lah tu...senang jer...saya dulu pein nak pakai produk apa....

so kak noraini nie pun dah jadi beauty consultant~ tahniah kak...saya akk pastikan kita akn sama2 berjaya di puncak kejayaan ok....

ini antara produk skincare yg terhangat n terlaris~ sampai nak oder ngn HQ pun dah tek der stok...anda boleh cubanya untuk masalah kulit kering,minyak,normal...ada costomized skinlah...so kita bg ikut jenis kulit... 1 set rm285~

Ahad, 12 Jun 2011

FACIAL & MAKE~UP MELAKA

hi all my fren blogger....harap kedatangan jun ini semakin baik yer daripada bulan lepas~sungguh cepat masa berlalu...dan blog pun dah lama x update~biasalah mcm2 hal dan komitmen yg perlu dilaksanakn...

alhamdulilah bisnes kami suami isteri semakin baik....darling dengn projek rumahbanglo nya...bukan rumah kami yer...insyaalllah akn dtg bulan depan ...doakan lah yer...saya dengan bisnes mary kay...alhamdulillah syukur...saya dah nampak keuntungannya...walaupun dlm blur2...nak memahaminya...syukur saya HEBAT....
dan cabaran saya juga semakn HEBAT dan harap dipermudahkan amin.....

ank~ank mcm biasa...cuma hari tu demam selsema masa g KUANTAN & TERENGGANU...tapi ok x melarat...

kepada org melaka yang masih belum dapat hadirkan diri di SESSI PENJAGAAN KULIT /FACIAL DAN MAKE~UP MELAKA:::::
SILA CALL SAYA OK...ALIA~0162744684.