<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Selasa, 26 Julai 2011

SURI RUMAH BOLEH BERJAYA BUAT MARY KAY...

pengalaman saya sendiri...kenapa saya ingin jadi beauty consultant!! huh...dasat tau...

~saya hanya lah wanita biasa yg bergelar suri rumah saat saya mengenali marykay...
sukakan kecantikan~pernah bercita2 ingin jadi mak andam..huhu

~saya juga bingung mencari produk yg sesuai..kerana muka saya bermasalah..tak tntu arah..kejap ok..pastu nanti ko...

~saya nak ada kerjaya sendri dalam masa yg sam saya tak suka bekerja ngn org ...erti kata lain saya suka da bisness sendiri....tapi tak tahu bisness apa....

~terdengar shaja mary kay!!! rasa mcm ada sesuatu yg istimewa....bila kawan perkenalkan tentang bisnes ini saya sgt teruja....(seperti yg saya inginkan)

dan yg paling 2 saya suka..."mary kay berkata::" tak perlu buka kedai..hanya mulakan dari rumah sahaja"::: jika buka kedai mmg tak kaya>>>>>(sblm nie mmg pernah bukak kedai..mmmg tak kayo)

so saya tekad dan ingin mencuba..kalo tak cuba tak tahu apa yg istimewakan....

bila dah join...mengenali produk..rasa bertuahnya saya...inilah yg saya cari selama ini....inginkan produk yg kualiti ,jimat,dan berksan..ini adalah yg terbaik...

-plan marketing yg sangat jujur dan straigt...anda usaha anda pasti dapat...anda malas anda ketinggalan...

-bila bersama2 sister marykay...wahhhhh mereka sgt positive...bekerjakuat...ingin sharing sentiasaa...ikhlas... dan itu adalah antara sifat2 yg diterapkan masa g trainning...

sgt humble..bila mengenali mary kay!!

dan apa yg saya lalukan sentiasa dihargai dan mendapat pengiktirafan....:terasa sgt2 berbaloi...

so pesanan saya kepada beauty2 consultant yang baru..........ini adalah pilihan anda...kejayaan terletak dalam tangan anda...peluang dah depan mata...jgn sia2 kannya...kita cuba sedaya upaya menbina karier/profesion kita...

kita mesti bertekad dalam hati kita.........hanya dalam tempoh setahun kita mesti mnjadi SALE DIRECTOR....itu adalah tempat yg sangat selesa bg kita....

JOM ..SAMA2 BERUSAHA DEMI MASA DEPANKELUARGA KITA!!

BEAUTY WORKSHOP MARY KAY DI SERI COSTA HOTL,MELAKA

Halooooooooo

anda sedang tercari2???? kecantikan..masalah kulit...tak tahu nak pakai produk apa yg bagus...sudah binggung...nak kluar dari kenkangan kewanagn....

mai lah datang event saya ::::

3O julai sabtu
HOTEL SRI COSTA,MELAKA
1PM-4PM
FEES : RM20
DOORGIFT~

mari kita merealesekan tensionkan....jom bersam2 saya kita belajar cara2 nak berspa dari rumah::::body scrub/hand scrub/lips spa/ n facial /make-up

wowwwwwwwww...anda bertuah dpt peluang ini...

ok saya juga mengadakan kelas setiap hari dirumah saya atau di tempat anda atas permintaan....

boleh2 call saya...;-)

alia md derus 0162744684 add fb (solek melaka)

Isnin, 25 Julai 2011

MARY KAY BERTEMU ORANG MELAKA...

alhamdulillah...

sambutan org2 melaka dengan produk mary kay menggalakkan...tapi masih ramai yg tak tahu kenapa saya beriya2 mengadakn event,workshop,skincare class....hanyalah bertujuan ingin berkonsi cz saya tahu ramaiiiiiiiiiiiiii yg masih belum tahu cara cuci muka yg betul....

sharing is caring!!!!

modul yg kami ajar...
-cara nak berspa di rumah
~mencuci muka hanya menggunakn 3 jari sahaja??? hah...bagaimana tu...
~cara untuk muka anjal dan gebu
~step by step pemakaian produk...
~teknik make-up
~memilih warna yg bersesuain


huhu...banyak tips yg nak di kongsi.....anda berminat mailah join event saya yg terakhir sebelum raya........

30 JULAI ,SABTU
FEES: RM20
HOTEL,SRI COSTA,MELAKA
1PM -4PM

kehadiran anda sgt2 dialu2kan tempat terhad...;-)

call saya:::016 2744684-----add fb:::solek melaka

Isnin, 18 Julai 2011

MARY KAY DI KULAI,JOHOR

assalammualaikum.........haloooo...

wah sudahlama blog saya berdiam dirikan....walaupun sesekali saya tetap update jugak...cz penangan blog ini dasat jugak untuk bisness saya...
orite,tak nak citer panjang.....apa yg saya nak share...wah.....pangkat sudah naik dalm bisness marykay nie....senangkan...walaupun baru 3 bulan...alhamdulillah sgt teruja n rasa sgt2 dihargai...status saya sekarang adalah ::::: SENIOR BEAUTY CONSULTANT ~;-)

Orite...alhamdulillah sejak balik trainning saya sgt bersemAngt...thnks all SD in marykay.... u r great...

OK...last 3 days baru balik dari KULAI...event beauty workshop....kt sana sgt menggalakkan..respon baik...wah...bakal2 beauty consultant pun akan lahir ramai disana...

ORITE...selepas ini saya akan adakan selalu beauty workshop di KULAI...so sesiapa yg berminat boleh call direct...0162744684~ alia---

dan bg yag nak ,mendapatkan produk pun boleh...saya ada beauty consultant disana...;-)