<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 15 Februari 2014

Saya tak suka MLM...tapi saya suka buat bisnes!!

Sudah lama hai tak bercit cat kat sini....nak cerita pengalaman bersalin pun tak sempat2 busy sokmo !!

ok baby #bella pun  dah 3bulan 1/2...hehe cerdik dah....mmg smart betul sikecik nih...btw ibu macam biasa tetap berbisnes...alhamdulillah diberi peluang selangkah lagi sihat dengan produk terbaru dari RF3 WORLD..Firmax 3 n soulmax 3!!

saya join pada mulanya sbb inigin mencuba coz lain drp yg lain...xperlu makan atau sapu kat muka pun..mmg dasatlah kan...guna untuk sendiri so ambiklah pakej pakai sendiri EMERALD..

Oleh kerana lepas bersalin memg terujalah ..lagipun tak banyak sangat makan ubat2..since bella kuning sampai 2 bulan...masa tuh pun dengan demam+ batuk teruk...so cubalah alternatif lain sementara nak carik suplemen lain..

alhamdulillah dgn izin allah..mmglah FIRMAX 3 ni KRIM AJAIB...tak der pun rasa letih2 badan atau lemah2..almaklumlah menyusukan baby...mesti penatkan!! digabung plak dengan juz soulmax 3...mmg ummmph lah...lagi rasa freshh jer ..rasa kulit makin cerah...dan energy..

so dengan rasa inilah...saya cuba2 share dgn kawan2 ...alhamdulillah feedback positif...dan paling best hubby org pling teruja!! dialah jadi testimoni firmax 3 dan jugak rakan2 terdekat..rezki new baby jugak agaknya..amin3..

so sesiapa rasa yg nak +income..betul2 nak buat duit boleh join PAKEJ yg ditawarkan...DIAMOND/GOLD/EMERALD....ambiklah diamond...saya yg register emerald nie pun terasa ruginya...btw jgn menyesal..hubby dah reg DIAMOND dah pun..syukur...

ini mmg bisnes MLM...selama ni mmg tak paham mcm mana buat..rupa2nya senang aja...jgnlah pandang negatif kalo tak cuba...buat dulu n nilaikanlah...best3 saya enjoy dgn team untuk dapat duit...aminn

 
BOLEH CALL /WA 01133312445 LYA

Selasa, 4 Februari 2014

FIRMAX 3 KRIM AJAIB TEKNOLOGI NANO

FIRMAX-3 ADALAH KRIM AJAIB PELBAGAI GUNA BAGI MENYELESAIKAN MASALAH BERKAITAN HORMON.

HANYA SAPU SEDIKIT KRIM DI NADI ANDA, PERUBAHAN TERUS DAPAT DILIHAT DALAM BEBERAPA MINIT. DIJAMIN BERKESAN. PRODUK INI MENDAPAT TARAF GMP DAN PERSIJILAN HALAL JAKIM..

Sebab dengan Firmax-3, hanya secalit di nadi, mampu menunjukkan kesan dalam beberapa minit sahaja. Yerr... bukan magik, bukan fakta menipu!!! Ianya benar2 bertindak dengan jelas setelah beberapa minit. Ini kerana .....

KRIM *Firmax-3* yang diperbuat dari bahan2 semulajadi ( tumbuhan dan herbal asli) diproses dengan mengunakan teknik nano terkini, Firmax- 3 membantu mengembalikan keanjalan kulit wajah serta menaikkan seri wajah. Berupaya membantu menghilangkan jeragat dan lingkaran di bawah mata serta menghilangkan dagu yang berlapis. 

*Firmax-3* mengunakan bahan-bahan extract seperti kigelia africana,apple stem yang terbukti nyata berkesan yang tidak membawa kesan sampingan. Lihat lah faktor2 kebaikan yang terdapat pada krim *Firmax-3* :

*Mengimbangi hormon badan
*Menegang dan menaikkan Payudara
*Menambah kadar metabolisma
*Mengurangkan dagu dua
*Mengurangkan bawah lengan yang kendur
*Menegangkan perut, membentuk pinggang
*Menghilangkan sintom menopause
*Mengurangkan kedut
*Mengurangkan stress dan sakit kepala
*Mengawal hormon thyroxin
*Menambah seri pada muka dan badan keseluruhan
*Membentuk paha dan punggung yang cantik
*Menghilangkan sakit gigi
*Menghilangkan keletihan
*Masalah hubungan sex

Cara Penggunaan FIRMAX-3 - Sapu pada nadi di tangan. 
Untuk bahagian yang memerlukan, boleh disapu krim Firmax-3,
mengarah ke atas untuk kesan yg lebih berkesan. 

Bawah Lengan.
Untuk lengan yang lebih tegang
sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bawah lengan.

Leher. 
Untuk kesan leher dan muka yang lebih licin dan tegang , sapukan kearah keatas. 

Abdomen.
Sapukan FIRMAX-3 pada abdomen
untuk menghilangkan ketidak 
selesaan haid dan menegangkan perut.

Belakang Paha.
Untuk peha yang lebih 
tegang, sapukan FIRMAX-3 
arah ke atas pada belakang paha 

Payudara.
Untuk lebih kenyal dan tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bahagian atas payudara.

SENANG KAN....??? ANDA PUN BOLEH CUBA...
sekali calit, dah nampak kesan dia..... Magik tu...






Berminat untuk jadi AGEN / DEALER ...SILA HUBUNGI ALIA 01133312445