<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 15 Februari 2014

Saya tak suka MLM...tapi saya suka buat bisnes!!

Sudah lama hai tak bercit cat kat sini....nak cerita pengalaman bersalin pun tak sempat2 busy sokmo !!

ok baby #bella pun  dah 3bulan 1/2...hehe cerdik dah....mmg smart betul sikecik nih...btw ibu macam biasa tetap berbisnes...alhamdulillah diberi peluang selangkah lagi sihat dengan produk terbaru dari RF3 WORLD..Firmax 3 n soulmax 3!!

saya join pada mulanya sbb inigin mencuba coz lain drp yg lain...xperlu makan atau sapu kat muka pun..mmg dasatlah kan...guna untuk sendiri so ambiklah pakej pakai sendiri EMERALD..

Oleh kerana lepas bersalin memg terujalah ..lagipun tak banyak sangat makan ubat2..since bella kuning sampai 2 bulan...masa tuh pun dengan demam+ batuk teruk...so cubalah alternatif lain sementara nak carik suplemen lain..

alhamdulillah dgn izin allah..mmglah FIRMAX 3 ni KRIM AJAIB...tak der pun rasa letih2 badan atau lemah2..almaklumlah menyusukan baby...mesti penatkan!! digabung plak dengan juz soulmax 3...mmg ummmph lah...lagi rasa freshh jer ..rasa kulit makin cerah...dan energy..

so dengan rasa inilah...saya cuba2 share dgn kawan2 ...alhamdulillah feedback positif...dan paling best hubby org pling teruja!! dialah jadi testimoni firmax 3 dan jugak rakan2 terdekat..rezki new baby jugak agaknya..amin3..

so sesiapa rasa yg nak +income..betul2 nak buat duit boleh join PAKEJ yg ditawarkan...DIAMOND/GOLD/EMERALD....ambiklah diamond...saya yg register emerald nie pun terasa ruginya...btw jgn menyesal..hubby dah reg DIAMOND dah pun..syukur...

ini mmg bisnes MLM...selama ni mmg tak paham mcm mana buat..rupa2nya senang aja...jgnlah pandang negatif kalo tak cuba...buat dulu n nilaikanlah...best3 saya enjoy dgn team untuk dapat duit...aminn

 
BOLEH CALL /WA 01133312445 LYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan