<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Rabu, 1 September 2010

Catatan perjalan~

Salam 1 malaysia...
lama sungguh tak bt entry..biasalah bulan2 pose nia ada lemau skit...
hari dah masuk 23 ramdhan*kalo x salah..leh lupelak*alhamdulillah kita semua kan berhari raya minggu depan...pasti semua tak sabar kan...time nie mesti tgh sebuk shopping raya...lia dah awal2 dah bt persediaan cuma ada beberapa benda ajer perlu di cari n ditambah...

3o ogos
ikut darling g site kat masjid tanah..mmm dah lama tak sampai sini..memg suka datang area sini..pastu menyinggah bazar ramdhannyer..best ada kelainan ..niat di hati nak cr rendang itik...takder..last year ingat lagi beli kat sinilah..tapi tak nampak bayang pun...
jumpalah my fren KAK MARIA..hmm dia meniaga kat sini Roti JOhn memng marvelouslah kalau area masjid tanah nie...n terkenal lah..dapat free satu...actually  memeng nak beli pun...tahanks akak..nampaknyer raya nie kenalah sampai umahnyer..dsah banyak kali mempelawa...mesti banyk kueh raya kak maria buat...tunggu...
ha..dalam tak pernah membeli..skali beli..masyaalah...nasi kerabu,ayam perchik,mee goreng,nasi goreng pattaya..kueh mueh ,air tebu,durian belanda,soya...banyakkan...heheh petang tu kami berbuka di kedai kakak ku di sg udang...tak sempat sampai umah...sesekali buka ramai..bestkan..teringat ms berbuka kat kg~

MALAM MERDEKA 30 0G0S 2010~
hmmm nak citer skitlah pasal malam merdeka hari tu...1st time keluar bawak ank2 kononnyer nak tengok bunga api...memg gempaklah manusia kat dataran majlis bandaran melaka..melepak bersama keluarga..n ada gak yg bercouple2..tapi semua bila sampai detik 12 malam tiada apa2 yg berlaku...hehe..bosan n org2 pun terus beredar...mungkin semua dah bersemangat tapi....hampe skitlah...

3I OGOS MALAM
Setelah lama berpuasa barulah 1st time nak g bazar ramadhan taman cempaka(malam)memg tahun nie nampak lebih meriah dari tahun sebelumnyer..kedai2 pun dah bertambah...dan mcm2 pun ada...tiada apa yg kami cari..cuma ingt aku nak beli seluar jeans sajer..lain2 tu mcm tak berkenanlah plak...memg penat jalan..nak/nak kena dukong adik..dia tak mahu jalan n ayah dukung nak ibu gak....
dapatlah grab satu jeans GUESS..tiruan pun tiruan lah i dont care..asal boleh pakai..kita kena lah beli ikut kemampuan ..tul tak..jagn ikit nafsu berbelanja nie..nanti tiba raya pokai...
then balik singgah g mydin 24 jam..kakak nak beli kad raya nak bagi kat cikgu kelasnyer..CIKGU SURI N CIKGU LELA..hmm balik umah tak menyempat lagi terus tulis...memg funny..n keesokan harinyer terus bawak g skolah bg cikgu...~mcm2 ragam ank-ankku...

1 september 09
dah pun masuk bulan 9...cepat betul rasenya tahun nie berlalu~pukul 2pm g site ikut hubby kat bangsar..biasalah nie lah tiap2 minggu kami akn datang~balik melaka kul 5.15pm dari bangsar..perjalanan sesak..semua berpusu2 agaknyer org KLnak balik umah berbuka bersama keluarga~kami berbuka dalam perjalanan..lagi 15 min nak sampai melaka..n terus g Restoran al-amin..ni lah restoran kesukaan kami..cz makanannyer semua sedap belaka n boleh makan..menu kami..sup ekor,ikan siakap sweet sour,kailan ikan masin,sambal belacan ~air tembikai n mata kuching..ni lah baruberbuka kat luar..cz tak sempat nak masak n penat~

inilah sahaja catatan perjalan saya untuk beberapa hari ini..
no pic~malas tul nak upload~huhuhu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan