<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 4 September 2010

Persiapan akhir-akhir ini~

Alhamdulillah syukur..hari raya semakin menjelang tiba~wee-wee insyaalah jika tiada halangan kami sekeluarga akn beraya di Johor rumah keluarga sebelah darling...julung2 kalinye sepanjang 6 tahun kami kawen inilah pertama kali hari raya aidilfitri beraya di johor...insyaallah...
dan saat2 akhir ini hanya melengkapkan pesiapan sahaja...cuba ber ala kadar sahaja...nasib baiklah baju2 kami ank beranak dah di settlekan awal2...dan 3 hari lepas collect ajer..n baju2 biasa telah pun di beli awal2 skang cuma tambah2 saja..kalo ada nampak yg berkenan beli ajer...tek derlah terdesak sangat nak memilih...oh tidak...pening kepala...ada tak der...aku nak beli kasut ajer..yg sedia ada tu tinggi sangatlah...penat nak jalan...silap2 pakai selipor ajer nanti..hahaha...

Insyaalah sebelum balik ke johor akan singgah jumpa mak n abah dulu...mmm rindunyer...bulan pose nie mak tak datang umah kami caz...biasalah masa terlalu singkat..lagipun mak jaga mak long yang tak berapa sehat...abah ajer datang skali hari tu nak tengok cucunyer...
tunggulah kepulangan kami..insyaallah tiada aral melintang kami akan sampai...

akhir kalam..andai tak sempat buat en3 lagi nak ucapkan..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN...salam 1 malaysia~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan