<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Selasa, 8 April 2014

My baby BELLA 5 month ;-)

Alhamdulillah...cepatnya masa berjalan...tak terikut ibu nak update blog.....mcm cerita..mcm2 kisah...tentang bidadari baru nie...apakan daya..masa mencemburui kita....

Bella pun dah 5 bulan +..mmm macam karenah sudah...smalam ibu dan ayah bawak bella ke klinik untuk injection 5 bulan...alhamdulillah setakat jam ini bella xdemam pun..tak tahulah jam akan datang...ibu doa2 bella xdemam...kalo dah demam..jgnlah meragam yer sayang...


cutekan??? heheh...anak ibu...mestilah ibu dia yang puji....perkembangan 5 bulan ini pun dah macam....tapi masa umur 3 bulan kalau org tengok bella mestoi tanya...betul ke 3 bulan?? nampak dah cerdik sangat...bayangkan lah skang nie 5 bulan...lagi bertambah cerdik...

tapi bella dah pandai...skang nie,...bella x nak dok sorang2 ...kalo ibu hilang..menangis lah dia...nak berteman sahaja manja ibu nih...dok dlm walker pun xmau....

time org makan dia pun sebuk nak makan...tapi xboleh lagi....bella belum boleh makan...sbar yer...lagi beberapa minggu sahaja...lepas nie , makanlah macam2 ok!

oklah stakat nie jer....ibu dah mula nak menggoogle puree untuk bella...hope nanti bella suka..

* ok....jika anda ingin mencari produk kecantikan mary kay...firmax 3 soulmax 3 dan shaklee...(area melaka) bolehlah hubungi terus saya 0162744684

Tiada ulasan:

Catat Ulasan