<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Khamis, 16 Jun 2011

Memanglah berbaloi buat bisness MARY KAY nie~

betul saya cakap...memg sgt berbaloi...syukur saya jumpa MK...walaupun agak lambat...tapi masih belum terlambat lagi untuk saya buka langkah....yeehaaa...

saya bergerak dari rumah...hari2 saya buat klass penjaggan kulit& facial kat umah ajer...kalo ada org request dtg rumah baru saya pergi....dah siap2 masak,kemas...sy buat scc~(skin care class) nasib baiklahrumah saya nie..selesa nak buat klass..insyaallah ada rezki saya akn buat tempat khas/spa milik saya sendiri dah bincang2 dah ngn hubby ID saya tu....masuk nie baru 3 bulan saya buat MK...so far syukurlah alaupun belum dapat sale yg gila2..lagi....tapi ok bnyk tempahan kelas *itu yg penting* dah mula tak menang tangan plak....huhu...minggu lepas saya risaukan tiada scc untuk minggu nie...tapi mana sangka berduyun sms n pm kat fesbuk...ok lah tu permulaan yg baik....akan saya berikan servis yg terbaik.

pasti ada org jugak nak berkongsi nak buat MK nie kan...yehhhh...saya berkongsi dengan seorang wanita yg bermint dlm bidang ini...dan sedang berjinak2 nak bukak spa....ok lah tu...senang jer...saya dulu pein nak pakai produk apa....

so kak noraini nie pun dah jadi beauty consultant~ tahniah kak...saya akk pastikan kita akn sama2 berjaya di puncak kejayaan ok....

ini antara produk skincare yg terhangat n terlaris~ sampai nak oder ngn HQ pun dah tek der stok...anda boleh cubanya untuk masalah kulit kering,minyak,normal...ada costomized skinlah...so kita bg ikut jenis kulit... 1 set rm285~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan