<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 18 Mei 2013

ALHAMDULILLAH REZKI ..PREGNENT LAGI KALI KE-3

ASSALAMMUALAIKUM.... Apakah mimpi untuk berblog semula ..ha3..beselah kalo rasa rajin n suka baru lah mood datang...selalunya busy ajer ..dgn anak2 dan biznes mary kay... Apalah yg sebuka sangat ek!! selalunya silent reader sahaja blog kenkawan...now ada fb lagilah malas nak menjengah... tapi rase nak menulis balik coz nak pahatkan memori terindah kali ini....supaya diingati selalu..... Tajuk en3 pun dah xserprise lagi kan...jom2..update sementara hubby xpakai pc nie... now 15 week!!! alhamdulillah pelbagai cabaran masa diawal hari tu...ini bukan kehamilan yg dirancang!! gara2 skip makan pil yasmin hampir seminggu lebih...accident berlaku...ha3..tapi inilah dikatakan rezki..coz b4 nie memng xpernah lupa makan pil yasmin nie...5 tahun tu bertahan...jangka masa yg sangat lamakan! dan mereka pun xsangka..nasib baik muda lagi...ahaks! tahu preggy masa tu kesnya pergi klinik untuk ambil pil turun period! gilers xpk pun preggy time tu...just rasa dah lepa seminggu baru pergi...ok pergi klinik semabok 24jam, doc perempuan india tu terus suh cek air kencing! eh naper doc...xboleh ker bagi pil terus...doc kata xboleh..kena cek dulu urine!! pehhh cuakkk nie..mungkjinkah??? aku /kami mmg tak ready langsung...dan kami mungkin xnak lagi....panic jap!! bila masuk bilik doc bagi tahu POSITIF dear!! omg...perasaan bercampur baur...huhu apa nak bagi tahu kat hubby kan???bila kluar hubby pun terkejut..kikiki klakar plakkk dia seperti gembira tapi blur!!! bila aku nak scan kat situ xcer plak....so doc rekemen g klinik lain...ok!! sepanjang dlm kereta..anak2 un cam paham..tapi xtahu nak kata apa!! coz kami terkejutttttt dan .....ok rilex pergi klinik kat ong kim wee doc tu cadangkan dah TUTUP...jam baru kul 7PM...so pk g gynea kat bukit baru...TUTUP jugak!!! SO decide yg terakhir pergi Doc Vincent!...scan...SUBHANAALLAH jantung baby dah ada....sedih sayu nampak baby tu....tapi kami bg tahu kat doc kami xready...btw doc kata kalo apa2 dtg balik dalam minggu ini.... YESS hati sgt heppi bila nampak jantung baby dah mula berdegup...yaallah berdosakah aku! untuk melalukan sesuatu...INI ADALAH UMAT MUHAMAD....sgt2 sedih bila memikirkan mcm2...terasa tiba2 batu besar atas kepala...HUBBY memujuk..kita redha dengan rezki ini..ini adalah rezki yg tak ternilai... YUP...dengan redha dan hati terbuka..sya sgt2 bersyukur...bukan nak emo..tapi terkejut jer..ha3... tapi kali ini aku yg EXCITED... ok nanti sambung !!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan