<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 19 Mei 2013

BUKU PINK MINGGU KE-9

Wah..mmg awal kirana buat buku pink..bukan apa masa pregg ke-2 kan placenta previa( uri bawah) so kali ini nak berhati2 lah...lagi pun umur dah 30an risau plak kalau berlaku apa2...so kali ini aku ingin menjaga anugerah ini sabaik mungkin.. time pergi tu lepas pukul 2pm...lama gila datang klinik peringgit nie..dulu time mengandung kakak datang sini,time adik kat kg.. procesdur pun mmg ingat, ok nie step b step cara nak g buat buku pink~ 1- ambik no kat kaunter bagi tahu nak buat buku pink, so dia akan terus bg no untuk link bilik mengandung 2- tunggu no dipanggil utuk buat booking dulu ~ setelah dipanggil jm akan suruh timbang n cek tekanan darah,interview untuk peuhkad buku merah,jgn lupa bawak surat nikah! nak di klip di blakang buku tu nanti...jm akan tana historri pregnent dulu..kalo ada buku g lama bawak lagi bagus.. 3- kena g cek urine,ambik darah kencing manis,pastu ambik darah sebotol(kecik jer) huhu org plak ramai..sn tu kata mabe sempat awak jumpa doc ni...ah a coz hampir pukul 5,doc pun nak balik n masih ada patient g tunggu lagi..jm kata datang esok utuk jumpa doc...huhu penat !! tahu datang pagi... so esok pergi jumpa doc, tarikh last period mmg aku ingat n pernah rekod since ambik pil,so agak2jerlah...so doc scan untuk dptkan tarikh tapi sure..net week dtg lagi bila kandungan 10w utuk scan...scan mmg aku suka..dapat tgk si comel nie.. pada minggu dpn aku dtg...doc scan n tarikh due pada 9/11/2013.. ujung tahun..hehe...so hope semua selamat.. kepada g pertama kali better buat awal2 buku pink ni coz u all boleh monitor berat,hb n gula jugak...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan