<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Khamis, 12 September 2013

31 minggu hamil

alhamdulillah...
bermacam2 ragam nak sampai tahap nie kan...tapi alhmdulillah selepas kandungan 5 bulan tiada masalah kritikal lagi...

ikutkan pergi checkup klinik setiap minggu pun tiada masalah..cuma lepas raya hari tuh naik dlm 2 kg selepas 2 minggu..mungkin bnyk minum manis...tapi saya diet n kontrol balik..cuba kurangkan nasik n benda manis2 mcm air...

ikutkan hari tu ada check up terakhir kat o&g...saya dah pergi..tapi oleh kerana lamabat sgt!! huh cabut balik rumah! angin tak sabar...;-(

carta gerakan baby pun sudah mula buat...dok kira baby gerak sampai 10 pastu tanda! hehe..ada gak main hentam sahaja..tapi still monitor jgn terlalu slow o laju...

esok masuk 32 minggu..rasa sarat dah!! tapi harap2 allah permudahkan..jika time nie bersalin kira baby tak matang lagi...harap2 lepas 35 minggu yer baby awak kluar...
time tu baby dah ready n kuat..kami semua tak sabar dah...

tapi lately nie braxton hick slulu muncul...still cuba tahan n control mcm mana nak handle..ini kira latihan untuk bersalin betul2 nanti...

persiapan baby ibu dah mula buat sikit2...hehe..syioklah kakak2 awak tuh dok belek baju awak baby...

so tunggu next entry ya!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan