<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Khamis, 19 September 2013

kENAPA saya PILIH MARY KAY!!!

Antara sebab utama saya memilih Mary Kay adalah:

1) Kualiti produknya- Selepas dapat mencuba sendiri dan melihat kesannya, ianya betul-betul membuat saya teruja.

2) Mahal? Sudah tentu tidak. Secara jujurnya, saya merasakan harganya sgt berbaloi dengan kualitinya. Dan yang paling best, saya berpeluang menjadi BC (Beauty Consultant) dan enjoy diskaun yang diberikan. semua org berpeluang untuk menjadi BC. Saya bersyukur kerana dengan menjadi BC saya dapat lebih kesedaran dalam menjaga kulit muka dan mencuci muka secara betul. Penggunaan dalam kuantiti yang sikit sahaja sudah memadai dan untuk habis mengambil masa dalam 8 - 9 bulan penggunaan.

3) Selamat? Sudah tentu. Semua produk Mary Kay "clinically tested" and "proven satisfaction". Malahan, ianya ada 90-days money back guarantee sekiranya ianya tidak sesuai dgn kita. Mary Kay adalah 'laboratory test' dan ia menguji sebanyak 300,000 kali setiap produknya. Malah ia tidak di cuba ke atas haiwan. Ini janji Mary Kay.

4) Halal? Sudah tentu sbb semua bahan-bahan di dalam produk Mary Kay diperbuat daripada bahan-bahan Botanical / tumbuh-tumbuhan. Tiada langsung unsur-unsur haiwan. Pembuatannya teramat bersih, kilangnya di Dallas, USA.

5) Dan yang paling best, Mary Kay bukan sahaja dapat mencantikkan wanita, malahan memperkayakan wanita.... saya sukakan the company's philosophies...its Golden Rule "Do unto others as you would have them do unto me'....its priority, God First, Family Second and Career Third...and the Go Give Spirit.
Harapan saya, inilah produk terakhir yang akan saya guna...saya cuma inginkan kulit yang cantik dan sihat...pada masa yg sama, saya dapat berkongsi dengan wanita-wanita lain di luar sana untuk mendapatkan apa yang mereka inginkan....sama seperti saya..
Jika anda adalah seperti saya, saya mengalu-alukan anda menjejaki Mary Kay. Tanyalah saya untuk keterangan lanjut. Dan saya sedia menjadi sahabat anda, dan kita berkongsi tentang kecantikan bersama-sama. Kerana wanita hanya inginkan kecantikan yang selamat dan malah ia sangat-sangat berbaloi, anda cantik bukan kerana makeup yang tebal..tetapi cantik secara natural. Tidak rugi anda memilihnya. dan nasihat saya, berhati-hatilah dalam memilih rangkaian skincare. Skincare yang bagus dan selamat adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan dan TANPA bahan kimia. Buat apalah kita cantik hingga sanggup berasa sakit. Dengan Mary Kay tiada istilah pengelupasan kulit. Ia lebih selamat dan sesuai dalam menjaga kulit anda supaya kelihatan sihat semulajadi.

JIKA ANDA DIKAWASAN BERDEKATAN: BANDAR MELAKA/PORT DICKSON/ NEGERI SEMBILA /NILAI /SEGAMAT/ JB...boleh hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut pasal mary kay ataupun inginkan produk...

SMS/WHATSAPP/WE CHAT/ VIBER / 016 2744684 ( ALIA ----beauty consultant mary kay malaysia)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan