<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 31 Oktober 2010

Princess saya bersedih ^-^

salam..dah malam..rajin plak buat en3..sementara menunggun darling nak sleep sedang tegok sukah golf*sejak bila suka tgk golf..konfius sudah..mungkin dah terikut-ikut en rashid tu kot) ha..ha..


nak storylah pasal outing kami lepas maghrib tadi..actually tu masa petang darling  ajak kami keluar..ikutkan malas saya nak keluar..kerana sedang syok berfb..darling  nak hantar resit ajer kat customer tp beriya-riya mengajak kerana nak cuci mata..sian..ikutkanlah ajer kerenah suamiku ini..luv u so much..dalam perjalanan balik ...............*SAMBUNG ESOK NAK TITUN*

hai..salam pg..mmm awal hari nie dah bangun kerana my darling nak g outstation..cuaca plak sejuk huujan renyai2..alhamdullilah..ank2 masih lena dibuai mimpi indah...

***sambung cerita pasal "my princess yg bersedih"..
perjalanan balik dari hantar resit kpd customer adik kata nak pergi "CO"means JUSCO..k lah ayah kata malam lepas maghrib baru pergi nie kita balik mandi dulu..kakak pun ok ajer...
tapi biasalah ank kecil mana faham ..bila dia nampak kereta masuk perkarangan rumah..apalagi "hangin "satu badan lah dia.. terus-teresan mengajuk dan melalak...
biasalah kalau nak pujuk mesti bagi susu(bf) kat dia..teresak2 sampai terlelap....

then tidonyer bawak sampai ke maghrib..memg saya dah notis dah kalau ank2 tido waktu maghrib begini mesti bangun "moody"...sampailah bersiap sambil melalak..ada ajer yg tak puas hati dan tak boleh lebih kurang si kecil nie...

sampailah bawak ker COWBOY...tujuan kesana ayahnyer hanya nak beli kacang SANTONG..mm faveret ayah dah kacang tu...tapi ayah dah janji akan belikan baju princess untuk mereka...2 org princess nie memang SANGAT CEREWER & RAMBANG MATA..memg mengujikesabaran bila pilih baju..kakak nak dress  MICKEY MOUSE adik plak nak jenis lain ibu memg xnak cz memng nak belikan baju disney..apalagi "uwaaaaaa"meraung lagi..terus ambik n terus g bayar...uihs..bukan kira adik nie nak menangis depan org ramai...nak pujuk nyer pasal jajankan lah dengn keropok air dan mainan kat luar cowboy tu...

KISAH SEDIH KAKAK PLAK:-(
at JJ

ibu: kakak nanti dah lepas main kalau ibu kata cukup ank balik..ok..eh..jangan nak buat perangai plak kat sana nanti..

kakak: ok ibu..nanti kakak tanya ibu..bila kita nak balik ok..
(dengan xcitednyer menjawab)
ibu: ok
(senang hati ibu)

selama 1jam 1/2 bermain....

ibu n ayah: ok kakak n adik ..cukup jusco nak tutup dah nie...
kakak: terus menahan sedih teresak-esak~kakak dah tahu malu xnk nangis kuat2 so menahan air mata dan bergenanglah...

Kami singgah supermarket jap..then terus balik..nangis sambung dalam keta..
*balik umah ***BEREBUT**powder princess yg ibu belikan...1 cinderella yg lg satu princess jasmine..2/2 nak cinderalla....ya allah ya tuhanku....

~ nak sedapkan hati mereka...janji ngn kakakesok g beli...yg ni kasi adik dulu...kakak selalu kena mengalah..~
TIBA UMAH....melepaskan melalak sekuat-kuat hatinya..so ibu n ayah biarkan kakak melalak sepuas hati barulah ibu pujuk....mesti kena pujuk cz kakak nie very sensetif orgnyer..

* WAHAI ANAK2 IBU....
setiap kali ank-ank ibu bersedih ibu pasti akn bersedih juga...kalau boleh semua permintaan ank2 ibu nak ibu tunaikan tapi apakan daya kadang2 ibu xterdaya melayan kerenah kakak dan adik..lagi pun kalau boleh ibu tak nak adik ngn kakak terlalu bermewah2...
harap kakak dan adik akn faham bahasa selepas hari ini...

semoga ank2 ibu akan jadi ank2 yg mendengar kata..dan solehah...

*kalau time aman *mcm nie lah berpelukkan..

IBU DAN AYAH SAYANG KAKAK DAN ADIK

Tiada ulasan:

Catat Ulasan