<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Isnin, 7 Oktober 2013

35 week ++

as slm

cuba nk hapdate pki tab!

mcm2 nk cerita dlm masa 2 minggu...
pas check up kat spital hari tuh my frenz fiza pun dah bersalin hari yg sama
normal-girl-2.7- 38 w < cepat 2 minggu
 pada hal dia cerita...masa g check ul kat klinik perut asyik mengeras ajer..so doc kat klinik refer g gh...hu2 duduk wad 2 hari b4 bersalin dan kena induce! coz air ketuban leaking
so dah selamat dah fiza...huhu aku pun lom g tgk...

ok citer pasal aku plak...

last week 35w+ check up kat klinik  peringgit..
b4 tuh aku g breakfast dulu so *ter*mkn kuih lopis + roti bom!
terus g klinik untuk checkup

so masa result urine test trace ada sugar...aduhhhh so nurse suh buat urine test lagi skali n ambik darah...pas tu g jumpe doc ...doc kata kena minum air gula kalo mcm nih!  huh puas merayu ngn doc....so doc nk tgk dlm seminggu..so esoklah kn g check up...hah tadah jer lan kalo kn minum....

btw dlm 2 minggu ni mmg rasa dah mkin xlarat ! plg worst 3 hari nie lah...coz aku cuba bnykkan berjln ...xmo rehat2 sgt...tp x bolehlah sakit pinggng mkin terasa ari2 nk jln pun terasa sakit...xtahu nk describe mcm mn sengal giler...
terasa mcm nk demam urat plak...thnks kat hubby yg bnyk memahami...

hah ! 2 minggunlepas pun ada buat scan 4d (34w)...subhanallah...nmpk ank ibu...kami semua dah mula rindukan baby dan tertungggu..semoga bby sihat didlm sana k
doc ckp semua ok!
berat bby pun 2.2kg dianggarkn kluar dlm 2.9-3.2kg....mcm kakak2 dia lah...nmpk chubby hihi....
so nie tunggu jerlah lg beberapa minggu ikut edd bby nk kluar dah...mohon dipermudahkan..amin..




Tiada ulasan:

Catat Ulasan