<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Khamis, 5 Ogos 2010

Katil Puteh dah order~~~

ASSLAMMUALAIKUM*-*
kepada ibu2 n teman yg cun skali pagi ini...cuaca di melaka pg nie sangat baik..almaklumlah hari jumaat yg penuh berkat...6 hari lagi insyaallah kita semua *muslim*akan menyambut ramadhan...alhamdulillah harap ramdhan kali ini penuh barakah..amin...

last en3 lia share nak menempah atau membeli katil untuk kakak...*semalam g KL* kelmarin malam...kami keluar hunting katil 4 her..alhamdulillah kedai yg ke-2 kami pergi di smabok perdana baru jumpa apa yg kami nak*kakak nak ke..ibu n ayh yg nak dis color*

cantik bangat ~PUTEH~..SIMPLE N CLEAN....
tapi baru order myb next week baru sampai...so time kkat showroom lupa nak snap pic...so tak dapatlkah tengok...tunggu yer....

mmm insyaallah hari sabtu nie ada jcard so nak carikan cadar barbie or princes untuknyer...yer lah masa kita kecik2 mana dapat nie semua..so ini adalah antara imaginasi kita n impian kita masa kecik...lagi pun memng ada hati n ikhlas nak buat untuk my princess nie...

hopefully ini adalah antara semangat supaya dia:-
~lebih bertanggung jawab untuk menjaga harta bendanyer
~rajin berkemas supaya roomnyer sentiasa cantik n kemas
~lebih rajin membaca buku..n rajin buat kerja sekolah
~lebih berdikari~tak tido bawah ketiak ibu n ayah lagi...

~luv u babe~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan