<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 15 Ogos 2010

Tido tempat masing-masing

salam ramadhan,hari ini pose yg ke-6 alhamdulillah aku masih boleh meneruskan ibadah puasa..amin..dan alhamdulillah kempen 'no'kepada bazar ramadhan nampaknyer  berjaya..cuma sekali ajer masa g KL..balik melaka dah xsempat nak masak n xlarat dah..beli jer lah,,tapi..paham2 ajerlah rasenyer kan...
ok..hari tu dah janji nak letak pic katil kakak yg barukan..mmmm..actually 1 ramadahn hari tu dah sampai dah tapi now baru ada mood nak wat en3..
ini nlah single bed puteh...hihi:-)
*kat tepi tu buku bedtime* kalo nak tido or bangun tido or xleh tido itulah penemannyer...
ibu snap time kakak nyenyak tido..

matchkan dengan wardrobe ini..
*nampak tak sticker yg ditampal tu*
kreativiti mereka adik beradik..

ini kod adik pulak..
malam semalam 1st day tido...boleh plak risau dia tak nak tapi ok...suka lagi...actually nie masa baby nyer..tapi tgklah masih boleh digunakan ..jangn membazir...lagi pun baru ambik dari umah nenek memg
dah lama x gunakan..

 .
nyenyak adik tido...

*Oleh kerana ini...masing2 (anak-ank ibu) di kehendaki tido di tempat masing-masing ok....
sekian ,terima kaseh"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan