<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 1 Ogos 2010

Qaseh with beanie hat :-)

salam gud nite >*-*
now cucilah mata tgk my lil princes dengan beanie hat...i like....












now adik(qaseh) dah 2 tahun 5 bulan...hmm cepatnyer dah 2 tahun lebih rasanyer biarlah adik ni kecik mcm nie ajer...dia sangat manjer...i luv u so much..

=dah mula pandai cakap buat ayat...kalo seblm nie satu-satu jer...yg paling ibu suka kalo dia tanyer,time ibu kat dapur ..."ibu acak aper??"...hmmm buat ibu tersenyum dulu...

=skang tengah train x moh pakai pampers lagi...kadang2 terlepas gak...tapi memg adik dah xnak pakai pempers so terpaksalah ibu yg kena berkerja kertas skit...hmm...tak perlah adik...

=rajin nak tolong ibu saja...x kesahlah kalo ibu tgh buat apa...mesti cakap"ibu adik long eh"....hahaha...cutenyer*mmmuah*

=habit yg paling ibu tak leh tahan skang nie....tak boleh duduk dekat2 ngan almari baju atau asal dia nampak bajulah...mesti nak tukar..bukan selai ajer..kadang2 sampai 3,4 kali..memglah ibu naik angin kadang2...then kalo balik dr berjalan terus nak bukak baju....sama ngn kakak...

ok cukup dululah pasal adik qaseh nie...esok ada lagi citer pasal dia...

1 ulasan:

  1. muahahahha.... mmg baya ini suka tukar baju.. nak melawa je manjang

    BalasPadam