<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Isnin, 9 Ogos 2010

Tunggang langgang sebelum di makeoverkan~

Tajuk kemain dasyat lagikan~
ha,,ha memang pun...
org lain share pic rumeh cantek2 aku tunggang langgang ajer...
tak per2...pic nie...masa 6 bulan yg lalu masa baru pindah umah kat sini...*rumah sewa ni*paham jer lah~
tengok yg nie dulu...

~SEBELUM MAKEOVER~
RUANG TAMU..
-pening kepala nengokkan...
basikal bersepah sana -sini...
kita kemas dia(ank2)kemas..cam maner...penat tau..

actually langsir nie baru beli kat JJ..time ni pilih asal boleh ajer..

meja nie memg letak kat ruang tamu 1 coz senang darling nak bt drawing..n customer datng nak discuss pun better( my hubby ID)

kabinet yg telah ku beri pada kakak*simpan buku*memg penuh buku ikutkan x cukup dah..
di tampal2 plak sticker kartun..*now*aku sedang kopekkan ..nampak hodoh plak~
tapi now atas tu..dah letak harta benda darling...(drawing n bla2)huhu..
hall ke-2 baru letak sofa..huhu~siple ajek time nie...

tu pun banyak barang/kabinet lum angkat lagi dari umah lama time nie...skang dah angkat dah penuh plak rasa..tengah menedjustkan nak letak mana..baru jek angkat minggu lepas...
skang tengah penat kemas lah nie...pinggang mangkuk stiull ada yg tertinggal lagiu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan