<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Selasa, 3 Ogos 2010

Nampaknyer berjya..

salam...hmmm malas nak tukar ink..mintak warna purple warna nie plak yg kuar...*malas layan*actually mata x ngntuk lagi nie...walaupun penet...mana taknyer...hari nie g site(bangsar) meeting ngn customer lagi....

hari nie pun qistina demam selsema tak g skolah..fdia yg mintak nak cuti...dia kata klo selsema cikgu dah pesan jgn datang skolah nati berjangkit....*yer lah kak*tapi ibu mintak permisi ngn ayah dulu kalo ayah on...ibu ok jer,tapi nampknyer tadi ok...

sakit mata warna merahkan...ok nampaknyer dalam beberapa hari ni kakak dah mula selesa nak tido di biliknyer sediri...memg dia sukakanyer....alhamdulillah...so kenalah cepat dekorate biliknyer...katil??*lum ada lagi*dia nak tempah punyer~tapi skang sumer tgh sebuk...ayah sebuk ..ah hock kat kat kilang pun sebuk...mungkin biliknyer mcm ini.....................
or macam nie....

mmm cantikkkk bangat...

kakak punyer wardrobe sama macam tu,tapi puteh...so katil pun kena puteh maybe boleh combine dengan pink jugakkan...

tungggu......
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan