<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Selasa, 14 Disember 2010

Masalah cacing -pencegahan-rawatan

Saya memg tahu kanak2 2 tahun ke atas memerlukan ubat cacing 2x setahun...oleh kerana keterlupaan saya untuk membawa Qaseh g klinik cek bulanan..saya hampir lupa dia belum pernah ambik ubat cacing..hingga la ni umurnya dah 2 tahun 8 bulan* maafhan ibu sayang*

memg sejak seminggu nie...duburnya selalu sahaja gatal....so bila ibu cari en3 pasal cacing yer memg betul....cacing rambu atau cacing benang yg suka duk di bubur *kesian bangat*


alhamdulillah dengan tekad hari ini dapatlah ibu membeli ubat cacing di Guardian~brand CHAMPS...rasanya flavor yg baru..perasa coklat kakak n adik sangat suka....kalo tak adik nie memg susah nak makan jenis mcm tablet ni...*alhamdulillah selamat*


champs nyer kotak mcm nie gak...nie sy ambik kat google....sama cuma tulis CHAMPS jer ..harganya pun baru rm 6.90 ada 2 biji dalam kena habiskan skali...

biasanya dulu2...Kakak minum jenis syrupp kena habiskan satu botol 10mg

lebih kurg cam ni kot (hehhe)

betapa BAHAYA nyer kalo kita tak bg ank2 kita makan ubat cacing...kita pun boleh makan jugak...

so pls baca kat sini pasal CACING

Tiada ulasan:

Catat Ulasan