<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Khamis, 16 Disember 2010

Qaseh semakin mengada-mengada....

salam jumaat~
my little princess Qeesya Qaseh Putri..umur dah 2 tahun 8 bulan *OMG*terlalu cepat masa berlalu...dengan si kecil ini...*tengok cop apa nie??*


tapi adik still menyusu badan dah terlebih tempoh sudah..*syukur*air susu masih ada~ tapi rasa dah tak manis betul...dah jadi baby tua dah lah adik oiii....macam2 dah aku letakkan jadam,kunyit,asam jawa...semua tak jalan....time umah org atau g berjalan adik ok jer tak kisah pun...tapi time kat umah...kalau boleh nak bergantung ajer...tak boleh nak buat keja....

adik jadi terlalu manja....selalu dia berangan nak jadi baby kecil lagi....slalu bahasakan dirinyer "baby"walaupun da memg panggilnya adik....

tak tahu apa cara nak stopkannya....tapi kalo ikut anak kakak aku..mmm sampai umur 4 tahun....ohhhh lamanya nak tunggguuuu...

skang tengah konfius adakah nak hantar adik kat taska..at least dia boleh berdikari macam kakaknya...hopefully~d problem adik nie ekzema..so memg very sensetif her skin...nanti org tak terjaga plak...??? adik..adikkk...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan