<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Khamis, 2 Disember 2010

6 TAHUN HOMESCHOOL DI RUMAH~

Mungkin ada hikmah disebaliknye...kakak tak dapat diterima masuk ke sekolah pra sekolah..mm kuota memg terhad tapi apakan daya pihak sekolah yg membuat pilihan...so mula2 kami suami isteri agak panik dan peninglah jugak...tapi cuba cool kan diri ^-^..hehe

teng

teng

dengan RELA HATInya ibu akn homeskoolkan kakak kat umah..hehe~excited sangat dan jugak mendebarkan..ya allah moga dipermudahkan urusannye..amin...

saya tak risau sangat cz kakak memg lagi 1 tahun 1/2 dah dok nursery-taska-kemas-prasekolah semua dah dia lalui..so umur 6 tahun nie..bagilah ibu yg mengajarnye untuk persedia ke darjah 1..*syukur*

memglah ada suara2 yg menjengkelkan mengatakan.."dah dari kecik hantar skolah..bila nak darjah 1..skolah kat umah..rugi ajer..." mmm x faham apa maksudnyer itu...tapi ibu dah bersedia dan akn buktikan ank ibu akn lebih berjaya ...

so skang ibu tgh sebuk mencari info dan bahan2 untuk di ajarkan...walaupun skang cuti skolah tapi baca buku "tetap" baca....


hola..hola..


















INSYAALLAH AKN BERJAYA KE PERINGKAT YG SETERUSNYA AMIN...



1 ulasan:

  1. asalkan kita yakin dan berusaha, insyaAllah, kita juga mampu mengajar dan mendidik anak2 kita di rumah. Mungkin kita mampu buat lebih baik lagi dari cikgu2 kat sekolah tu kan!
    Nanti bolehlah kita kongsi2 info yer sbb saya pun akan terus homeschoolkan anak umur 6 thn tahun depan (^0^)

    BalasPadam