<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Jumaat, 31 Disember 2010

GEMBIRA ~ SYUKUR~GERAM!!!

hi MY dIOR,lV,coach n whateverlah...

hi esok "NEW YEAR" rasa gembirakan..saya juga...dan gembira juga dapat sampai hajat bawak mak nak g shopping kat nilai....ALHAMDULILLAH..syukur~

Bersyukur sangat2...memg tahun 201o banyak sangat cabaran pada awal2 tahunnya..pahit getir ..maung  sedih..mcm2 perasaan time tu..syukur alhamdulillah my darling dan ank2 sentiasa disisi..
juga mak dan abah yg sentiasa memahami~

dan bersyukur sangat ke hadrat allah memberi aku peluang menjadi suri rumah sepenuh masa untuk menjaga suami & anak2 ALHAMDULLILLAH..

"HAPPY NEW YEAR"


Alhamdulillah juga projek suami berjalan lancar~dan juga bersambung untuk tahun depan 2011*esoklah*ALHAMDULILLAH..itu semua rezki ALLAH yg bagi...

Syukur tak terhingga juga tercapai hasrat saya untuk homeschoolkan anak sepenuhnya...
*insyaallah*..tapi yg GERAMnya masih ada hamba2 allah yg tak percaya & yakin dengan homeskul dirumah..mcm2 tohmahan yg dilemparkan...biar pun saya malas nak dengar..tapi bg saya itu satu cabaran bg saya...bahawa saya akan buktikan ANAK SAYA JUGA LEBIH HEBAT DARI ANK ORG YG PERGI SEKOLAH*untuk menyedapkan hati dan bg kekuatan dalam diri*


tapi yg penting. saya..suami dan ank bersatu hati dan yakin program ini akan berjaya..semoga allah  permudahkan urusan kami yaallah...ini adalah azam saya yg paling kuat...

1 ulasan:

  1. InsyaAllah, kita akan berjaya asalkan kita yakin dan usaha. Pedulikan apa pun orang nak kata sbb saya sendiri tlh lalui pengalaman tu. Dan skrg saya akan terus buktikan yg usaha saya tu tak sia2.

    BalasPadam