<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 9 Jun 2013

18w 1 hari ~(energy extra)

Salam ahad~

Baru lepas masak nasi ayam untuk anak2~ esokkan dah sekolah...mmg lama tul x masak nasi ayam kegemaran diorang ...beli jer ntah apa rase..tapi apa nak kata ibu xlarat nak masak...alhamdulillah ini dipermudahkan..so hope pas nie ibu rajin masak macam biasa untuk adik n kakak k~

tadaa...layan nasi ayam ibu..kakak makan sampai 3 kali tambah..mmg fevret dia..kakak kata nasi ayam ibu jer yg paling sedap...ha3..yer lah tu!!





ni pun dah pukul 4pm baru makan tau..ha3 kebuluq..tapi tadi dah sarapan kat pasar...g pasar pun dapatlah grab buah2 kesukaan..time preggy nie...terasa suka sgt makan buah..hakikatnya b4 nie hubby beli jugak buah..tapi xkisah pung..kalo ada makan..kalo xder pun xper...buah tembikai paling suka!! n masam2 macam limau....lagi pun bagus untuk perlawasankan...

bila 18w nie rasa mual2 mmg dah xder..kadang2 jer loya tekak...tapi better...hopefully semua berjalan lancar..bila trismeter ke-2 ni biasanya energy lebih...so pasni ibu dah bolehlah berbiznes semula..holaaaa lama tul tak buat klass make up kan...sian mana yg requst tu...

last but not least mau kasi up ini pic mommy to be! aku plak yg sebuk..diorg yerlah pengantin baru..bagusnya due pun selisih 1 hari jer...dijangka bersalin minggu ke-2 aidilfitri...tengah sarat gaknyer masing2..tapi tengok maintain jer adik aku n ipau nie..xder mabuk2 pun ;-(...aku yg experience nie leh mabuk....ini semua dugaan..semoga masa dalam pantang nanti mudah ibu jaga k...



dan untuk adik aku busu n kakak ipar ayu...selamat join d club k...semoga u all pun dapat anak2 yg chumell macam ibu2nya serta bijak pandai....semoga semuanya selamat dan dimudahkan....Nek semah dapat 3 cucu tahun nie...hoyeahhhh...~

byeeee...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan