<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Isnin, 10 Jun 2013

Semangat 1st day sekolah~

morning peeps!!

baru 2 hari persekolahan...semangat anak beranak...semalam kira awallah both putris bangun..tak meragam pun..besenya kalo adik meragam kakak ok! kakak meragam adik ok...smlam dan hari ini 2-2 ok sahaja..adik pun xcerewet nak pki baju dah..

tapi balik sekolah adik mmg keletihan betul!! b4 tu ikut ibu g betul hb..dia beli sandal...sementara nak g minum cendol kat kg jawa..dah terlelap dlm keta...kejut2 xleh bangun tido smpi ptg kul 4..mmg keletihan 1st day skolah...

tapi kesian kat kakaklah..semalam balik jer skolah :-

kakak bg tahu ibu ada berita gembira! wah apa tuh? ingat dah dapat result no berapa dlm klass rupanya terpilih lumba lari untuk sukan sekolah...;-)


good job kakak~~

ibu dengar pun heppi... xtahulah bakat saper..ibu mmg bukan kaki sukan! huh!! x suka...

tapi agaknya dah lama xlari balik skolah kaki sakit..ibu urut sampai terlelap pas maghrib...pastu bangun makan...sakit lagi ayah plak tolong urutkan guna minyak berangin...


bangun pagi2 nak jalan pun sakit... ibu kata kalo kakak jalan mcm nie..xpayah masuk lari (bukan nak mematahkan semangat) tapi bagi semangat...coz ibu tahu dia sure nak masuk....
mandi air panas ..alam jugak dia berendam dalam bilik air..agaknya mandi air panas tu lega kot...lepas mandi kakak cakap ngn ibu...kaki kakak dah tak sakit ibu...
(senyum dlm hati jerlah ibu)

semangat kakak nie mmg kuat....pantang dicabar!! cuma kadang2 sukar menerima kekalahan...btw ibu doakan kakak n adik berjaya n suksess serta menjadi anak yg solehah! amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan