<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 8 Jun 2013

Scan 17w &18 w

salam hujung minggu~

baru balik berjalan ke taman boyer!!
sian anak2 dah nak abis cuti skolah baru bawak g jalan2..ni ha lah baru ilang sicknessnya...

kisahnya!
masa 17w pergi scan klinik biasa..kat bukit katil...pehhh nerves na tahu gender baby..murah jer pun scan rm35! huhu

masa scan doc kata..xnampak lagi...tapi nampak macam ada something terkeluar!! kekeke...tapi stil kabur..doc pun cakap awal sangat lom nampak...maybe benda tu leh termasuk!! ho3...feeling excited lah jugak kalo boy...

mcm2 tekaan dibuat! berdebar2 ibu n ayah..kakak dan jugak adik!! masing2 dok meneka! 3-1 >>semua kata "boy" kecuali kakak kata gegirl!!



haha3 xleh tahan!!! dan demi untuk tidak tertanya2... semalam pergi kat dr vincent n liu~ mahal pun mahallah janji konferm! coz dia gyne..so dulu pun dia yg scan untuk kakak...
ceh...cehhh...masa scan....tgk brain baby normal~ kepala dia~ bergerak aktif...nampak dah mata n hidung..bibir tak sumbing..... jeng2...jenggggg.....doc kata wah dah nampakkkk kami pun xfaham scan tu kan so tunggulah jawapan doc!!! ..doc kata...baby ??????

so tunggulah dulu sampai saya ready nak bg tahu!! ha3 ekceli masa 4 bulan kalo scan mesti boleh nampak...yg penting pergi gyne lah scannyer lagi nampak canggih n boleh zoom...walaupun 2d..nampak jugak....

so lega sudahhh..alhamdulillah syukur pada ALLAH atas rezki dan kurnian yg tak terhingga ini..moga semua selamat dan dipermudahkan....



Tiada ulasan:

Catat Ulasan