<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 31 Julai 2010

Qistina dah Tido >- -< bilik sendiri~

salam
sudah lama rasanyer x update* memg dah lama pun*
buzy + malas=??
huhu mcm2 nak cerita...
tapi satu2lah...
xnak rangkumkan nanti serabut..haha..dah mmg mcm2 dah serabut..ini semua gara2 ber FB sakan...haha...

okies..seperti tajuk diatas..kakak dah 3 hari tido di biliknyer sendiri..dah xnak tido ngn ibu n ayah lagi...hmm masa mula2 dia nk tido..*tiada unsur paksaan* kami rasa mcm x percaya...hehe..yer lah mana pernah tido berpisah...so malam pertama dia dah excited kemas camp nyer n susun toys...
n terus tertidor....begitulah seterusnya hingga malam semalam hari yg ke-3..so ayah dah janji nak tempahkan katil kat kilang...hu lagilah dia excited...ibu kata...beli ajer senang...n cepat...kakak x nak dia nak ayah design dia punyer katil...hmmm...

ntah bilalah yer ayahnyer...nak  design ayah tengah sebuk skang nie...

memg kami rasa teruja >..< sangat cz kakak baru 5 tahun tapi dah berani tido sendiri...hmmm ada gak kanak2 sebaya ngnnyer masih nak tido kepit lagi...

skang nie tgh dok pk..nak deko bilik dia mcm mana???masalahnyer nie rumah sewa..nak cat mengecat rasa mcm rugilah plk kan...
z
z
z
z
z
z
nanti kita pk kan...ada idea tak...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan