<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Khamis, 11 November 2010

Akhir Persekolahan Qistina di Sek.Keb Dato Demang Husin

Salam perkenalan kepada yg baru mengikuti blog ini ..terima kasih daun keladi..

hari ini jumaat cuaca mendung saja..dan terasa begitu cepat masa berlalu..hari ini meeting aim diadakan menggantikan semalam..^-^ itu yg rasa cepat sangat bila balik rumah terus masak2..

kakak sedang lena ..dibuai mimpi di ats sofa hitam ibu...adik plak sedang memunggah barang2 dalm gobok ibu...adik terjumpa sempua lama ibu..dia ambik dan bermain..

hari ini kakak bawak balik segala fail yg dia belajar hampir setahun di sekolah...ibu pun tak sabar nak tgk hasil kerja ank ibu...

ada juga kertas Peperiksaan Akhir Tahun
alhamdulillah semua mata pelajaran A
syukur pada ALLAH
walaupun kakak paling muda(5 tahun) dalam kelas kakak boleh ketch-up itu semua

-kakak suka melukis...walaupun itu lukisan budak2 tapi bila kita tgk kita faham apa yg dilukis *-*

so cuti dah bermula..last day school monday itu pun hari konvokesyen skolah*mcm belajar kat u plk*
so kami parent dijemput hadir bersama..
insyaallah kakak ibu ngn ayah mesti hadir

luv a all so much kakak n adik

ummmuahh

.........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan