<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 6 November 2010

Sungguh manis kenangan itu..sayang

Still in mood deepavali....
best..sebab asyil layan hindustan ajer...
jap jer hari ni dah sunday...
tak ke mana ke??
ayah dah janji nak bawak ank2 g ZOO...entahlah..cz sampai skang ayah g meeting belum balik lagi....*huhu ahad pun kerja ker**^poor my darling^^biasalah kerja sendiri memg macam nie!

baru lepas buat drawing ngn adik dan kakak..end up *bergaduh*apa yg kakak nak buat semua nak...buku satu..berebutlah...*ibu yg feninnnn*mulut asyik membebel ajer>>>>

 semalam teringat plak s kakak tanya ibu...

kakak: ibu...dulu2 saper yg bercinta ngn ibu..ayah ker ibu dulu...(soalan budak2)

ibu: mestilah ayah yg ngorat ibu...

kakak: yer ker bu..

ibu: iyer....

kakak: ayah suka ibu sebab ibu manis ker sebab ibu baik...

ibu: *tersenyum ibu dengar*....kakak tanyalah ayah..cuba kakak tanya ayah sebab ibu baik ker sebab ibu manis

kakak:mmmm...malulah ibu..nak tanya ayah...

soalan dan jawapan itu tergantung di situ sahaja..masa kami sama2 sedang menonton>>>pandai ank ibu nie..mcm bukan budak 5 tahun tanya soalan...

biar ibu jawabkan kat sini...bila kakak dah besar kakak boleh baca yer....
>>>> ibu manis atau ibu baik...<<<<

tarikh: ingat lagi masa tu tahun 2003 in ogos
time:pukul 5.30 pm
venue: england optical group

ibu kerja kat situ..."maybe dah jodoh"selalunya kalau org lelaki yg datang nak buat spek bos ibu*mr andrew*mesti tak bagi ibu serve cz slalunyer bukan nak buat spek cz nak ngurat...huhu ramai peminat gak tau...
tapi boleh plak time ayah datang bersama halim bos suruh ibu serve..k lah mcm biasa dan urusan jual beli berjalan lancar..tanpa sebarang kontoversi..masa 1jam diberikan untuk siapkan spek ayah..ibulah yg buat dari potong hingga selesai..*bertuah*

masa 1 jam cepat saja berlalu...ayah datang collect..mmm kemain suka dan gembira ...hahah..teringat ayah pakai spek skema ala2 bulat sblm tu..
ayah panggil ibu "adik"

tiba2::::::;jeng...jeng....jeng....ada udang disebalik batu rupanya........

ayah: adik...adik dah kawen..dgn spontan dan bersahaja saja..

ibu: mmmm....belum (agak teragak-agak nak jawab)bukan apa...malas nak melayan!!

ayah: ok...ini kat abg yer-

ibu: terima kasih..ini kad saya..kalau ada apa masalah spek nie..boleh call yer..ok

ayah:ok sama..sampai senyum ke telinga..

disitulah bermulanya perkenalan singkat kami......
huhuhu

nanti sambung ya...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan