<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Rabu, 17 November 2010

MERIAHNYER "AIDIL ADHA " TAHUN NIE

Salam aidiladha kepada semua warga muslim seluruh dunia *-* alhamdulilah syukur...
hari ini kami sekeluarga pulang ke kampung di Jasin..setelah siap masak2 dari semalam, baru balik selepas solat raya..alhamdulillah kali pertama selepas solat baru balik kg..biasanyer malam raya dah bersam akeluarga..kelainan sikit..

Juadah yg aku sediakan sangat istimewa untuk sank saudara..
ayam golek
serunding kelapa
paru goreng
lodeh
nasi impit
sambal kacang
agar-agar santan

alhamduliillah...

kat kg kak ngh masak kari ayam,nasi impit,sambal kacang
kebetulan pulak kak aniem n abg kamarul datang..bawak sambal goreng jawa,rendang cili padi ,n kuah sate...

alhamdulillah rezki mewah hari ini...

lagipun biasanya raya haji memng tak berjalan ke mana2..makan2 saja di rumah..
1st time percubaan buat kek pandan dengan busu(adik bongsu) tak menjadi bantat..hahaha..cz  telur hanye masuk sebiji*no stok*

n atas permintaan abg aku yg sorang ini suruh buat kastad..aku panggil kueh sejuk yg dimakan dengn susu +coctail....mm dah jadi fevret diorang..

dan yg PALING BEST sekali kakak dan adik dapat seorg satu ekor kambing yg sangat comel di eid adha..alhamdulillah..abg aku (mohd) telah membeli 10 ekor kambing dengan harga yg sangat murah...so aku pun membeli dengannya dengan membayar rm100 seekor..kat luar mana dapat..

alhamdullillah rezki yg mencurah-curah ...amin...semoga ada keberkatan dan kebahagian ini akn kekal hingga akhirnyer..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan