<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Jumaat, 11 Jun 2010

Jalan sakan satu KL

Biasalah kalo ikut darling g site kat Bangsarsambil menelam minum air,tapi kali ini lebih serok koz pergi ngn wawa n aida..suka lah 2 putri tu..kali ini memg paln letak keta kat lrt bangsar then kami naik lrtsaja ke mana kami nk pergi.

ok lah nasib wawa ada..dialah yg bw kitaorg kalo tak parah gak..g jerlah yg mana tahu atau ty org...1st time adik naik lrt memanglah gayat..n bila dengar bunyi dia takut..he2 sian adik..

tempat pertama yg kami tuju ke:
 Bukit Bintang
Berjaya
lot 10
Pavilion
sg wang

wah jalan sakan...memg rasa nak tercabut kaki..

kami lunch kat pavilion ..food court:-)
memang bestlah makan laksa penang..ni lah yg betul2 kaw..sampai ke hari nie kami teringt-ingt..memng POWERFUL N SUPERB

Cuci mata jer jalan2x der bl apa..hanya barg2 putri saja..darling pin beliu gak..porch letak hp leather..nice,pas ni hopefully x der lah masalah tak tahu hp kat mn ok...
ibunyer tak der bl apa ponk..tiada yg berkenan..

masa nk balik naik lrt kat sungai wang tu..ramai gila apasallah bersesak2 rupanya lrt rosak..malas nak tunggu g cari cap..cekadak betul driver taxi kat sini dah lah tak pakai meter..pastu rm40 dari sg wang ke bangsar..tanye yg lain2 tak pergi kesana..

so terpaksa cr bas..nasib baik wawa ada..dia pernah dok kl so tahulah mana nk g..dapatlah kami merasa naik public bus..adik pun ni 1st time..klakar jer muka dia pelik n gayat..
kitaorg turun kat sogo jalan skit ke KL sentral...
masa berjalan kami memglah..menakutkanlah black area kot kat situ....
nnn
sangat kelakar kerana dipanggil sekumpulan Mak nyah..auwww..lari....
sampailah jugak akhirnyer....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan