<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 6 Jun 2010

Menabur pasir warna-

School holiday dah pun bermula..Qistina Putri akan bercuti selama  2 minggu...so hopefully cuti ini bermanfaat untuknye dan kami sekeluarga.........cuti2 gak tapi pelajaran untuk si kecil jgn di abaikan.....alhamdulillah nampaknyer Qistina rajin menengok buku:-)tapi kadang2 bila kita ajar dia ada a ngin pus-pus..itulah sampai skang masih lum leh ubah...sabar jer lah perangai ank nie kan...

masing2 mak bapak cara ajar ank lain gitu gak aku..tapi teman2 blogger aku jadikan rujukan...alhamdulillah dan terima kasih...

so aktiviti hari ini..dah habis pun..bermula 3 hari yg lepas...ayah dah belikan adik n kakak sorang satu..untuk main..sambil belajar...yg aku tahu ini untuk melatih motor halus merekalah...
memang rumah sepah ..tapi apakan daya sabar jer lah..tapi ini set yg ke-2 untuk kakak aku tengok:-
-dia pandai control lidi tu untuk kopek sticker
-bukak sticker satu/satu n tabur warna yg dia suka
-boleh ikut seperti gambar yg sedia ada..dengan betul..tapi aku kata kalau nak lagi kreatif ikut warna sendiri pun boleh jugak...

aktiviti nie aku buat bersama2 mereka ber-2 memang mereka seronok,adik memng tak faham..kacau ajer..tapi sebenarnya dia record apa yg kami buat...

so aktiviti selesai n gambar itu pun telah di tayangkan.....aku janji nanti aku nak framekan..tapi tak tahulah bila..harap2 dapatlah buat secepat yang mungkin sebagai menghargai kerja mereka...

love both of u my princess..

ini pic yg diambil semasa buat aktiviti ini..



















daa..inilah hasil yg mereka buat...

2 ulasan:

  1. tekun nyer dia buat..sampai biru muka patung tu..hehhe...yang lastu mesti gambar kak mus..heheh

    BalasPadam
  2. ha..ha..pandai jer wan...tu gambar kak ros ipin n upin...

    BalasPadam