<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Rabu, 30 Jun 2010

TOY STORY 3~~Dataran Pahlawan GSC

1Julai datang lagi...he2 ceptakan masa berlalu..hmmmdah setengah tahun dah....selama 6 bulan yg lepas mcm2 yang telah berlaku kan..ada yg manis dan yg pahit...fuh...tapi semua mematangkan kita semua..alhamdulillah >0-

Sempena birthday darling hari tu 26 jun darling bawak kami semua g layan tengok wayang..he2..ni 1st time setelah lia saya berkahwin selama hampir 6 tahun...bayangkan berapa lama gtak menjenguk..huhu...maybe dulu kami sebuk lagi pun ntah lebih suka beli vcd...n masa kakak kecik pun dia tak pandai nk tengok...

tapi adik nie dah advance"toy we" nie...asyik dia tenung ajer..kalo nampak kat buku ker paper ker..actully sebelum citer tu keluar adik dah banyk kali tengokj thrailler kat tenet...so pada hari itu kami meluangkan masa bersama mereka untuk layannnnnnn
risaukan sound kat dalam tu kuat sangat..nanti adik takut..vcz dia memg mudah terperanjat...siap bawak blanket kecik lagi supaya kalo dia takut tutup muka..

masa sedang nengok adik memang macam paham ajer..cz siap sedih tu bila "toy we" tu kena kurung...huhuhu >0< teresak2 dia...nak2 asyik tanyer barbie mana????n bear "hat"....

saya betul2 tak sangka adik sampai begitu skali....heheh dia boleh menghayati n faham...ibu plak yg terpaksa memnenangkannya n bagi tahu toy we tu kuat nanti mesti mereka boleh lepaskan diri...haa ok lah sekejap...

actually toy story memang great movie...best sangat2...hmmm kepada ibu2 yg belum bawak ank tengok boleh lah...



we are happy
nanti leh tengok lagi movie lain...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan