<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 27 Jun 2010

Taman Rama2 dan reptilia,Melaka

Salam kepada teman2 blogger semua...2,3 hari nie rajin lak buat en3..bukan apa skang mata slalu dah tido lambat..dulu "burok mata"darling yang gelarkan...skang "mata cantik "kot..tak plak dia cakap...perasan dlm hati jer lah >0<...

biasalah aktiviti hari sabtu nie..g jalan2lah..tk jauh pun dalam melaka gak...
"taman rama2 n reptilia"

buka:8.30 -5.30
bayaran masuk: rm 6 (dewasa)
rm 3 (kanak-kanak 3-12)

memg dah janji ngn kakak lg last month nak bawak hari nie br kesempatan..
rasanya lia pun hampir 10 tahunb tak menjengah kesini..tiada apa yg berubah..80% sama cuma "RAMA2"makin berkurang n myb dah pupus..tu yang ralat sangat..tujuan kesini nak tengok rama2...
btw layanlah binatang2 reptilia yg lain
putri 2 nie memg suka tengok binatang...tu sebab slalu bawak g tengok2 binatang..
tapi permandangan memg best redup ajer n aman damai
macam masuk dalam hutan plak
rasanya tak nak keluar,cz cuaca kat luar tu panas gila..

tujuan sebnar bawak mereka kesini:-
-untuk memperkenalkan binatang reptilia
-remind balik2 nama2 binatang yang di ajar(adik skang blajar mengenali binatang)
-sambil belajar kita enjoy

hopefully dapat manfaat semuanya:-)
layanlah pic2 ini








ok stakat itulah sajer..
pic banyak lia dah upload kat FB..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan