<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Rabu, 23 Jun 2010

Tuhan masih sayangkan kami....

(Adik a.k.a Qeesya Qaseh Putri)


Terlebih dahulu lia nak ucapkan syukur ahamdulillah masih dapat menulis lagi.....subuh gabak dah buat en3..huhuhu (" .) dah tersedar..ini gara2 semalam lah kemaruk sangat nk bershopping...wawawa*sedih*sepatutnye smalam jadi hari paling seronok coz g KL  n shopping J card tapi.....

Adik hilang!!!!
panik seketika bila darling call bg tahu adik hilang....sebelum tu...kami berpisah,ayahnyer bawak ank2 g main2 kat playkids aku sebuk mencari baju putri..aduhshhhh...
berlakulah agk kecoh kat 1st floor tu..darling lg lah panik semacam aje....dalam hati dah pk bukan2....adik nie memang ligat..sekejapa jer dia da lari  keluar dr situ masa ayah dia tukar token..

mana org nak perasaan coz terlalu raami orgmacm ulat semut...

tapi...jumpa jugak akhirnya dengan kerjasama security Jaya Jusco n Mss Azira (".) yg bawanya ke kaunter information..alhamdulillah..sempat gak bagi saguhati tapi rasanya tak berbaloi di atas apa yang dia dah buat dengan harg anyawa putri kesayangan kami nie......huhuhu...

dah lah taubat aku nak g tempat cam gini lagi...wawawaw...*tot*

kepada teman2 ibu yang lain:-
berhatilah dengan keadaan ini...coz kita tak angka apa yg akan berlaku dalam keadaan org yg sedang bersesak..
kerana si kecil ini tak tahu apa yg berlaku..sepantas kilat ajer dia lari kesana kemari..
jangan sesekali meninggalkan mereka walaupun sesaat pun..

ini adalah kisah yg tak boleh di lupakan "FOBIA"


Tiada ulasan:

Catat Ulasan