<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Jumaat, 21 Januari 2011

Aktiviti Kraf~

hSalam...

2 hari ini tak der mood rasa kepala keneneng ajer coz flu melanda!! aduh paling saya tak suka kena flu cz hidung saya akn tersumbat..x boleh bernafas langsung..nak tak nak semalam g klinik juga.. alhamdulillah hari nie ok sudah...

oleh kerana itu aktiviti homeskul untuk 2 hari ini banyak buat kraf sahaja~ok lah tu..tapi sambil tu saya bg soalan2 jugaklah...semalam buat pasu bunga..ulat gonggok n today buat kad!pic pun tak ambik..

so boleh tgk link kat SINI untuk buat kraf

kakak paling suka kalo kita soal dia dalam versi B.I.....tapi bila buat latihan ada nak memencong ajer..

adik plak coloring,n puzzle now cuba ajar dia "bacalah ankku"

hope hujung minggu ini akn lebih bermakna buat kami sekeluarga!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan