<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Isnin, 31 Januari 2011

Kami rasa rindu plak~

salam...hujan beberapa hari tak berhenti

sesetengah tempat di melaka nie sudah banjir...paling teruk di Segamat...oh my sister kak chik ada disana..hope semua selamat~

rombongn pak mat datang~*hehe mcm lah ramaikan* mcm biasalah saya suka sediakan juadah walaupun tak seberapa...

tapi bila mereka nak balik...kakak nak ikut plak...hati memg berat  tapi kesian plak...ok lah kami izinkan...
adik pun melalak nak follow!
actually dah lama tak berpisah tido mlm ngn kakak..walupun dia dah pandai tido bilik sendiri tetap rasa kelainan...

just now call her~ wah begitu happy dia disana...jumpa atok..lagipun busu ada..
siap cakap...baguslah kakak tak der bu...tak derlah adik nak gado jer ngn kakak*sian plak dengar*...

oklah btw...ibu harap semua selamat...tgklah esok or lusa ibu datang yer...
tak lupa gak tadi saya bekalkan buku cerita n buku tulis...almaklumlah kadang2 umah nenek nak cari kertas kosong dan pensel pun tak der..*x der budak sekolah*so bila dia tak leh tido selalu cari buku nak baca...

i love u so much kakak~
*pic masa swimming lesson* hehe 1st day~kesejukan nangis..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan