<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 23 Januari 2011

Mari belajar berenang di STADIUM HANG JEBAT MELAKA

Salam sayang teman2~
tercapai sudah impian saya untuk masukkan qistina kelas renang..*syukur*di stadium hang jebat..nasib baik saya dapat info dari explorer dan terus call n register..yurannya pun bukanlah mahal sangat..pendaftaran rm50,monthly rm50..so sangat berbaloi2lahkan sebulan 4x(ahad)
antara tujuan saya masukkan kelas belajar renang ialah:
~of cozlah saya tak pandai berenang dan takutkan air...so saya tak naklah ank2 saya mcm tu..kesian kat ayah yg pandai berenang xder member...
~disebabkan kami keturunan ada "bongkok"cz semua tinggi 2/2 side so ada skit tak kelurusan tulang belakang...so aktiviti berenang sangat membantu.
~aktiviti riadah yg saya rasa sangat seronok
~lagi pun perancangan nanti ada umah sendiri nak buat kolam renang so...kalo x pandai berenang buat paalah kan...*:-)
~mana tahu qistina berbakat.....biarlah kita gilap dari sekarang...

so semalam hari pertama~memg dia sagt excited adik pun sama,hari sebelum nya dah standby barag yg perlu dibeli:- swimming suit(dah ada),gogles.kidboard..kena beli 2 n sama nanti gaduh plak ngn adik

tapi oleh kerana air kolam itu sangat sejuk kakak memg tak boleh tahan ..menggigil kesejukkan...dapatlah dia belajar cara pernafasan dalam air & kicking...
20 min pastu dah tak boleh tahan ...melalak....kesejukan...tapi dapat gak kami teman dia 1 jam kat situ...

btw saya sangat berpuas hati..kata corch kali pertama memg semua mcm nie...*ok*

so next week ayahnya juga merancang nak berenang kat sana..hanya bayar rm2 sahaja..bolehlah menambah stamina..n mungkin ini akan menjadi aktiviti yang kekal setiap hujung minggu!!wooohooo

11 ulasan:

  1. boleh tak bagi contact number kelas tu?

    BalasPadam
  2. contact number class uh pe ye?

    BalasPadam
  3. ada number contact coach tu tak?

    BalasPadam
  4. salam, boleh tak saya tahu kat mana atau macam mana nak contact?

    tolong email saya, terima kasih :)
    thesun_rises90@yahoo.com

    BalasPadam
  5. Salam harap dpt bg saya no coach at hangtuah8018@gmail.com, thanks.

    BalasPadam
  6. assalamualaikum..bleh bg contact number kelas renang tu x?
    emel sy love_daisy1804@yahoo.com

    BalasPadam
  7. Salam....bley x sy nak dapatkan contact no coach tu?
    mhjsns@gmail.com

    Tq....

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum, boleh saya dapatkan contact no. Coach tu. syahklasfarm@gmail.com
    Tq...

    BalasPadam
  9. jommm pegi kelas sama2, aritu saya pegi sekali je dgn coach india, segan pegi sorg2 sebab sekelas dgn budak2...siapa nak join kelas blh contact saya, pegi sekali 0123474033 Rain

    BalasPadam
  10. nak tahu umur minima kanak yg boleh masuk kelas..

    BalasPadam
  11. Salam..minta email no coach kpd sy boley x? email, frh.207@gmail.com. Terima kasih ye..

    BalasPadam