<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 23 Mei 2010

Mid Valley..BEST!!

Dalam beberapa hari nie..malas nak update blog..tak tahu kenapa...mungkin demam fesbuk kot..whatever pun..blog tetap no 1...ok lah en3 kali nie nak kongsikan perjalan yang mengembirakan kami sekeluarga pada hari sabtu yang lepas...
kebetulan darling nak menjenguk sitenya di Bangsar..kami ikut skali so shopping yang terdekat untuk menjamu mata....MID VALLEY..rasanya dulu aku pernah sampai ke sini tapi tak hingat bila...memnglah besau gaban shoppingnyer x larat nak jalan...anak2 kalo berjalan memeng larat ajer tak buat kerenah pun...ini pic yg aku nak share....




kakak nie memeng suka bergambar...asal kat mana pun mesti nak posing..tapi kadang2 ikut mood gak..kepala angin gak nie..


adik plak suka bergambar..tp xnak pandang kamera..!!
susah kadang2 nk ambik gambar dia betul2 senyum..


princess!!

also my lil princess!!

time nie singgah jusco..ada sale..
start 22-30 june..
1st day lah time nie...
berebut jam POLO 70%
kitaorg pun dapt grab sepasang aku n darling..
rm90 for 2
memeng murah..aku pun dah lama x beli jam..
rezki kali nie..
yg tak dirancang memang selalu akn dapat..


ayah n adk kepenatan rehat jap...sebelum nak balik..memng penat n kami seronok..
hepi..hepi..alhamdulillah walaupun perjalanan kami nak ke Bangsar mula2 sesat but ok..sampai tersesat kawasan pantai dalam(nurul izzah anwar)memang sesak tapi..kureng pembangunan skit..dr segi kemudahan jalan memeng teruk...
biasalah...selalu di pinggirkan..

DONE***

GO TO COWBOY TOWN....A FAMOSA
wait..next en3..
lalala..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan