<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Isnin, 3 Mei 2010

Water World a Famosa Melaka

1 Mei hari tu planning nak g PD bawak ank2 jalan...tapi darling tak nak katanya lain kali..malas nk tido sana....ok lah kita tukar plan ..call dulu water world coz last month kita pegi under construction...tapi alhamdulillah sampai gak ...bertolak dari rumah pun dah pukul 1.00 pm..tak lah jauh sangat..1 jam jer dari bandar melaka...
nie pic dari Mr.Google..memang sama mcm yg kami pergi...tak banyak snap pic coz...mandi-manda..lecehkan...layan nie dulu....


maybe time tu holiday memang ramai org..last month kita pergi dapat parking kat dalam..la ni kat luar jauh lak jalan n parking bayar rm 3

cuaca memang panas terik..kesian kakak n adik..


kenalah "cang" adik...sian dia nk jalan lg pun nanti dia jalan lambut n jatuh...hu3 my sweet girl..



ibu pun posing gak...walaupun panas ..posing tetap posing...he3



kedatangan kami disambut gajah...tapi kami masih tak berani nak naik..mesti terjerit2...baik tak payah buat malu jek..



ha..nampak tu my darling kena q panjang..memang macam ulat taik...kat dalam macm mana agaknyer...

ok..jom masuk
rm 40 seorang include lunch..

cari loker dulu yer kakak n adik.


jom mandi...
















memang anak2 gembira..ibu n ayah jugak.........

tiba-tiba...

waduh..dah hilang...mana nak cari nie...cepat2 aku cek gelang kaki kakak ada..gelang aku ada...menyesalnya pakai...sebenarnya betul2 lupa nak bukak...padahal kat bawah tu ada boy tu bg tahu..kak bukak gelang...nanti cicir tak dpat cari...dia kata banle dia br pas terlucut nasib baik perasan...waduhsh pening kepala jap.........puas darling turun naik...cuba2 tengok kalau ada...coz gelang bkaki adik tu...tak kan tanggal dia punyer hook..coz da ikat,,tapi maybe terlucut ..coz bila mandi kaki dia mesti kecut n gelang pun terlucut sama di bawa air...coz lita ada mandi kat air laju......apa nak kata........
nasib baik gelang kakak ada..terus bukak........
kepada kawan2 yg nk mandi tue.jgnlah pakai brg kemas dah hilang tak kan jumpa...nk beli lg tah bila zaman agaknyer...

terus hilang mood nak mandi...tapi pujuklah hati masing2 mungkin tak der rezki ...n nx time berhati2
siap2 nak balik dah...

nie pic masa perjalanan keluar dari A FAMOSA...sempat lg menyinggah...





jalan lagi.........



ok..tamatlah perjalanan kami ke A FAMOSA WATER WORLD kali ini....
memang best..walaupun bersedih...hu3..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan