<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Rabu, 19 Mei 2010

Qaseh dapat basikal

Memang gerak hati aku selalu benar belaka...semalam petang memang rasa ngantok sangat tp xnak tido..baik buat aktiviti lain...rupanya atao n nenek budak2 nie nk datang,kebetulan time tu pun hujan dah nk turun...rasanyer 3 minggu kot diorg tak datang...hmm terubat kerinduan kami ank berank...paling suka adiklah....tengah tido pun boleh meluru bangun nk dapatkan atok ngn nenek dia....so surprise atok belikan basikal....mahu tak suka tapi biasalah 1st time memg malu2...tapi adik lum pandai kayuh..so kamilah jadi mangsa nak menolak dia...
Selalu kalau mak n abah datang ada jer buah tangan untuk cucu diorg nie....adiklah atok n nenek paling sayang coz diorg jaga adik sejak lahir lagi...jarglah berpisah...tu sebab diorg slalu datang nak tengok si adiklah...kadang2 bawak balik, tapi la nie adik dah pandai baru dok satu hari dah buat muncung nak balik..kadang2 atok tak der masa nak hantar dia...
Sesungguhnya kami sekeluarga amat merindui mereka ber-2..adakah pel;uang kami nak bawa mereka berjalan-jalan dan tido rumah kami....miss...missd mak n abah...



ha inilah atok ngn nenek putri 2 org nie....masa nie gambar raya 2009..
sweet memory in my life~





time nie nenek nk balik tapi adik nangis nak ikut..sedihnyer dia...



cucu kesayangan!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan