<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 3 Julai 2010

Hari Terbuka sekolah...SDDH,BUKIT KATIL MELAKA

30 jun 2010:-) hari terbuka sekolah kakak Sek.Dato' Demang Husin.Bukit Katil Melaka...ibu ngn ayahnyer yg excited nak g jumpa cikgunyer..lbh kurg pukul 10.30 ibu n ayah dah sampai skolah...hi2 >0< tersengih kakak nampak kami..disambut oleh  gurunya cikgu suria..

"Ya puan tuan sila duduk..ini buku rekod qistina"..ibu n ayah pun tengok sambil tersenyum...hmmm semua baik n memuaskan puan..anak puan nie ok untuk peringkat umur dia..cz hanya dia sorg ajer 5 tahun dlm kelas nie..tapi dia boleh follow n terlebih plak kalo ikut umur nyer...kata cikgu suria...ibu pun membalas...yer ke cikgu, qistina sorg ajer 5 tahun kami  ingat ada ramai"...{dalam kepala otak teringat kakak kata ada kawan2 nyer tak tahu bc..ingat 5 tahun..} sambung cikgunya lagi...qistina boleh mengeja,kalorajin skit lagi mesti dah boleh baca...dia pernah skolah ker puan sebelum nie..nampak dia sangat selesa bila bersekolah dan tiada masalah..{dalam hati >0memg dah biasa lagi kecil dah masukkan taska hingga 3 tahun,4 tahun KEMAS  n 5 tahun nie lah....ayah plak sempat bertanya..dia banyak cakap tak cikgu?? cikgu kata..biasalah encik nama pun budak perempuan memglah....huhuhu memg kami dah agak..tapi slalu pesan jgn banyak berbual 2 time bt kerja..selepas itu kami sain buku rekod kakak,so setakat itu sahajalah..n qistina pun dibenarkan balik bersama kami...

hmmm ibu n ayah sangat berbangga dengan ank ibu tau...kami meluahkan perasaan ini kepadanya..biar dia tahu kami sangat menghargainya...dan biar kakak sentiasa bersemangat..alhamdulillah syukur pada mu ya allah menganugerahkan harta yg tidak ternilai ini..amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan