<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 10 Julai 2010

Happy Day..Deko2..

Alhamdulillah tercapai gak impian nak g KK kat nilai nie..hari nie n esok members day....balik dari bangsar singgah jap kat nilai..memg tahu kat nilai nie kedai KK ada dua kedai..tapi x ingt yg kat mana..so g yg 1st yg kat bustand tu..nampak memg ada decoration mcm sale..so masuklah..n siap dah pilih..nasib baiklah mulut nie gatal nak bertanya promoter kat situ...wawawa darling kita dah salah tempat..
huhu bergegas kami g lg satu..ha nie baru botul:-)
memg best..mmm matga pun dah melilau nk beli apa??
actually x palning nak beli apa tapi yg penting habiskanlah voucher rm100 tu..nx nanti dah tahu apa bendanya kalo nk beli apa kat KK nie...

so layanlah pic kat bawah nie...baru beginning nak berdeko henglish
tak per slow2 ..saya budak baru blajar he..

nie lah sepasang pinggan baru beli
yg tempat gantung tu semua kena spray balikj coz dah faded banyak...
nie saiz lebih kecil dr atas
haa..nie warna hitam kan..nanti spray puteh..lum tahu nak letak apa..letaklah jam mydin dulu eh..

gantung yg kecil tu rupanyer darling ambik 2.aku ambik sepasang jer piring tu..tak per nanti cr kawan eh..letakkan lah kipas jepung tu jap..siaplah meja kat bawah tu nanti berubah wajah..hehe..
ha nie beg harta karun eh...darling yg beli nak isi apa ek??
memg antik..n cantik..
kat luar rasa lg mahal gaknyer..

hikhik...>0< i tumpang letak laptop jap eh...u letak atas meja i..naper dong..

sekianlah saja...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan