<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 3 Julai 2010

Metamatik 1-20..selesai

~Qistina homeschool~..
Homeschool minggu nie sibuk buat metamatik n belajar suku kata ..alhamdulillah berhempas pulas gak nak ajar..bukan apa..cz ibu nak curi2 masa mainnyer n buat latihan..dan hari ini kakak settle buat buku latihan metamatik tu..hanya seminggu sahaja..(capai target) n belajar suku kata..baca paper lagi senang tulisannya besar n banyak jugak suku kata yg senang2..ibu tengok buku cerita pendek pun belum boleh baca lagi coz ada sambungan suku kata yg panjang2..tak per plahan2..lagipun ibu ada beli kadbod 1-100 n suku kata huruf ini memudahkan pelajaran n pengajaran..adik pun boleh follow gak...mengenal huruf sikit2 n benda

sambil belajar mengira n kenal nombor, ibu perkenalkan gak dalam b.ing supaya kakak lebih lancar n faham.belajar tulis nombor jugak..masih ada gak yg keliru antara no 6 dan 8 itu sahaja

baca..kira n tulis..itu lagi bagus n senang ingat..so latihan ini mesti berterusan..cz kakak pun dah request nak buku sambungan plak...ada jugak belajar tambah dan tolak yg mudah2..yg penting kakak faham istilah itu dan tahu bila masa nk menggunakan jari2 anugerah tuhan ini...
amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan