<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 6 Februari 2011

Menguji kesabaran ibu dan ayah hari ini...

Dari semalam ibu dah remind kat kid" esok class swimming"~ok jawapannya kegembiraan!

apalah yang silapnya hari ini...*sob..sob*begitu sedih skali...
dari dalam kereta kakak kata pening...dia nak excuse berenang..ibu kata...ibu pun pening & loya gak...mungkin sebab kita makan roti telor tadi agaknyer...lagipun naik kereta goyang2 tu yg buat kita rasa gitu...ibu cuba memujuk...*almaklumlah kereta dah 12 tahun hayatnyer*

menjejakkan kaki dalam stadium...ibu dapat rasakan sesuatu...tapi ibu tak sangka kakak akan biat sedemikian....ya allah..kakak "melalak"sekuat hati  & menjerit" alasannyer"kesejukkan"memg ibu akui airnyer sejuk....apa harus ibu lakukan untuk memanaskan air itu...semua org pun kesejukkan...!!!

dipujuk rayu..tak menjadi..ayah mula fed-up dengan keadaan itu...dan tak mahu duk diam menengok kakak buat drama...aduh! ibu yg kepeningan...jeritannya...membingitkan dan menganggu persekitaran...mulalah hilang kesabaran...ibu cuba cakap dengan nada tegas & juga memujuk supaya ank 6 tahun ini memahami....tapi....

ok fine>>>x nak berenang tapi plslah jangan menangis dengan mengeluarkan suara....ibu bawa ketepi sudut yang lain....ibu cuba membuat rajuk...untuk terjun dalam kolam!!!*beranikah* tapi tak menjadi jeritan lagi kuat yg dihidangkan kepada semua org dalam stadium...ibu lagi bingung....

ok..ibu terpakse mengalah mengikut kehendakknya....supaya keadaan tidak akn jadi lebih meruncing!! ibu tetap memujuk lagi & merayu...

bawak g jalan2 kawasan sekitar tengok org lain berenang...hari ini datang hanya membuang masa..cz kedatangan ditanda...bayaran berjalan...demi ank ibu sanggup!!!

tapi...apakah salah ibu????ibu yg menyesal diatas apa yg berlaku??bila saat ini ibu melihat matamu yg lelap dan lena di buai mimpi ibu berasa sayu..dan ibu juga rasa menyesal kerana memarahi kakak...letahuilah ibu sangat menyayangi mu...tiada tolok bandingnyer...semoga kali ini tidak akn berulang lagi..dan ibu yakin kakak akan buktikan yg kakak akan pandai berenang...miss u n luv u my princess QISTINA PUTRI

Tiada ulasan:

Catat Ulasan