<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Khamis, 15 April 2010

A Famosa Animal Worl Safari


Welacome To Melaka..sempena cuti Melaka Bandaraya Bersejarah nie aku pun nak lah bercuti gak..memang dah rancang2 nak bawak putri g swimming so water worldlah destinasi pilihan..
memang excited giler putri terutamanya si Kakak..ini catatan perjalan nak kesana....


Kami bergerak kira2 pukul 10am dr rumah...dalam perjalanan singgah sebentar for breakfirst..




nama kedainya "Mee Rojak Rembia"mcm2 yg ada kami makan roti bom..memang sedap lembut n nanti pasti ke sini lagi....terletak bersebelahan Balai Polis Rembia highway melaka -alor gajah..

boring gak dalam perjalanan..terasa jauh tapi coz dah lama tak lalu area sini rasaflashback balik tempat2 yg kami lalu...memang dah lama tak ke a famosa nie last masa zaman sekolah masa form4 tu pun sebab ada aktiviti kelab usahawan...di situlah di latih bagaimana nak menjadi usahawan ..

yeh..hampir 1 jam perjalanan sampai gak ke destinasi yg di tuju..signboard arah ke sana memg kurg ,adalah kena ty org gak takut sesat..dari pintu gerbang nak masuk ke sini pun jauh...


Tambang masuk :rm28 seorang include lunch(promotion time)
anak-anak:-1-5 tak perlu bayar..

memang mcm2 ada..sempat tengok  Bird Show..setelah show habis boleh bergambar..



pastu g makan..
time makan 12-3pm sahaja-


lepas makan tengok show "wild-wild west show"


naper plak nie...

 ketakutan tengok show nie coz bunyi tembakan..semua baby yg tgk pun sama takut..

after that
"multi animal show"








last skali "elephant show"


sebelum balik..singgah souvenir shop..banyak jual patung2 binatang..n harganya terlalu mahal..tengok ajerlah..

kakak memag suka menery topi..

 ibu pun rasa mcm comey jer..pose skit yer..

kakak pos lagi..

adik pun sama..

tamat jam 5pm..

*actually banyak gambar2 menarik yg aku ambik..tak bolehlah nak ltk sumer kat sini..

Kepada kawan2 kalau dtg Melaka Bandaraya Bersejarah jangan lepaskan peluang datang ke sini..memang enjoy...kita tg lain tempat pulk...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan