<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Sabtu, 10 April 2010

Malam minggu...

hai sumer..rasanya punggung panas betul..mana taknya dah 2 hari xkuar rumah...tiba2 darling ajak kuar g..


hoorey...anak2 memag suka memang tempat kegemaran kami sekeluarga..rasanya tiap2 minggu mesti datang...


aku pun tuju kat tempat kesukaanku..nak g kat buku2 motivasi terstop lak kat sini..mcm menarik jer...tengok dalam jap...layan kan ajer...bila pk balik rajin ker aku nk buat nie...memglah suka..nanti mesti darling perli..ah biarkan dululah...darling ajak g sini jap jer nak beli ink ...
 mana ank2 nie....

ohh kat sini dier...



adik tengah survey coklat
kakak plak memang tak lepaskan peluang membaca jap..

ok..ayah kata jgn lama2..ayah dah beli..
so bye2 kita nak g sinma jap nak beli kraft(cekak rambut..tu bahasa dia)


yer..yer si kecik sorang nie..dia memang suka g shoppinG hepi semacam jer..mcm lepaskan tension gak....
-pic kat sinma lupa nak snap...ibunya pun excited tengok pink color...

dah beli...kuar..malas nak jalan2 lg coz dah kul 9...nak g makan..kat mana eh...
"warung pak abu" dekat jer dr Mahkota Parade..hala ke ujung pasir..bolehlah...tapi kwn darling call plak..darling kata nak balik cepat,bungkus jer..


inilah tokeynya,"pak abu"anak2 kata mcm nama ayah..tu lah suka dtg beli kat sini..satenya boleh tahan sedap...Satu2nya yg masih pakai lidi daun kelapa..satenya mahal skit 50 sen tapi oklah sedap...masuk nie dah 2x datg sini....

ok...beli 25 cucuk rm12.50..oklah tue...DONE!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan