<3 BERMINAT UNTUK BELAJAR PENJAGAAN KULIT DAN CARA MAKE-UP BASIC <3 BERMINAT DALAM KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARYKAY SECARA PART TIME/FULL TIME <3 HUBUNGI SAYA KADAR SEGERA: 0162744684

Ahad, 18 April 2010

TQ so much!!!

Tq so much kat all my follower n teman2 yang terjah...ada gak yg nak datg melawat kat sini kan..actually aku tak kisah pun ..ada org jengah ke tak...coz tujuan sebenarnya untuk berblog ni hanya suka2 n cari kenalan n may be boleh mereales kan tension kot coz boleh meluahkan apa saja....pagi2 nie dah mengadap pc ni mcm biasalah darling g hantar kakak g skolah ,adik pun sedap di buai mimpi..n ambiklah kesempatan nie..kang darling nak guna tak ada can lah aku.....hem..apa aktiviti hari nie....petang nie ada customer app nak bt facial..cik aina..sebelum tu mcm2 benda lg nak buat..nak masak apa hr nie pun tak tahu...nak cr resepi...


daa...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan